INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

David Miculescu, după ce a marcat din nou pentru FCSB cu Virtus: „Au jucat și ei cu o echipă mare”

David Miculescu în FCSB - Virtusdavid +11   FOTO
David Miculescu în FCSB - Virtusdavid

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2024 07:49 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2024 07:49

FCSB - Virtus 4-0. David Miculescu (23 de ani) a marcat al 4-lea gol al sezonului pentru campioana României în 4 meciuri. A oferit prima reacție după calificarea roș-albaștrilor în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Miculescu a fost integralist în returul cu Virtus și a marcat ultimul gol al formației lui Elias Charalambous (43 de ani). FCSB s-a impus fără probleme, scor 4-0 (11-1 la general) și va juca cu Maccabi Tel Aviv în turul următor.

La final, Miculescu a apreciat reacția jucătorilor celor de la Virtus. Aceștia le-au solicitat roș-albaștrilor câteva fotografii de grup și au făcut schimb de tricouri.

David Miculescu, despre calificarea FCSB-ului: „Și noi am fi făcut la fel dacă eram în locul lor”

„Mă gândeam că ne vom califica. Au jucat și ei cu o echipă mare, și noi am fi făcut la fel dacă eram în locul lor. Ne-au cerut să facem o poză de grup, am făcut schimb de tricouri în vestiar. Eram ca și calificați, așteptăm meciul următor

Are alte sentimente față de ceilalți colegi din echipă (n.r. - Federico Piovaccari). Musi și Popa au intrat foarte bine.”, a declarat David Miculescu, la PRO TV.

+7 FOTO

Atacantul transferat de la UTA Arad în 2022 pentru aproape 2 milioane de euro este în formă în acest start de sezon. A punctat în primul meci, Supercupa câștigată în fața Corvinului Hunedoara și a marcat o „dublă” în meciul din San Marino. Daniel Popa (29 de ani) și Alexandru Musi (20 de ani) sunt concurenții lui pe post.

A fost rezervă în primul meci din Superliga, cu U Cluj, fiind introdus pe teren la pauză, însă nu a reușit să-și conducă echipa spre victorie. A marcat și în returul cu Virtus, însă chiar și în acest context patronul Gigi Becali (66 de ani) nu este mulțumit de randamentul ofensiv al echipei sale.

Conducătorul vrea să mai transfere un atacant, iar acesta ar putea fi David Ankeye (22 de ani), vârful celor de la Genoa. Anunțul a fost făcut imediat după calificarea în turul doi preliminar din Liga Campionilor, acolo unde FCSB o va întâlni pe Maccabi Tel Aviv.

900.000 de euroe cota lui David Miculescu, potrivit Transfermarkt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Campionate
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Stranieri
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Stiri extrasport
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”

Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali

Începe DEZMEMBRAREA stadionului Dinamo » Imagini uluitoare: arena „câinilor” se transformă într-o adevărată ruină


Comentarii (2)
cedeprosti
cedeprosti  •  17 Iulie 2024, 11:33

echipa mare, auzi la asta. au facut aia coada sa se traga in poza cu miculescu si baluta. dar mai ales cu internationalii sut si olaru.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  17 Iulie 2024, 10:30

Au jucat si ei cu o echipa mare. Si cu cel mai bun atacant din Romania. Se da mare si Miculescu in fatza unor liliputani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează