INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIRTUS 4-0

Elias Charalambous, încrezător înainte de „dubla” cu Maccabi Tel Aviv

Articol de , - Publicat marti, 16 iulie 2024 23:33 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 23:38

Elias Charalambous (43 ani), tehnicianul campioanei FCSB, a discutat despre „dubla” cu Maccabi Tel Aviv din următorul tur preliminar de Champions League, accentuând faptul că toată concentrarea bucureștenilor se răsfrânge asupra partidei cu Unirea Slobozia din Superligă (vineri, 19 iulie, ora 21:30).

În urmă cu o zi, însoțit de Mihai Pintilii, cipriotul a urmărit campioana Israelului la lucru, „galbenii” impunându-se în Supercupă cu 2-0 în fața celor de la Maccabi Petach Tikva (Eran Zahavi, Matan Hozez).

În această seară, FCSB s-a impus la pas în fața campioanei din San Marino, Virtus, reușind un neverosimil de 11-1 la general. Alex Băluță, David Miculescu și Malcom Edjouma, cu o „doppietta”, au semnat reușitele roș-albaștrilor în nocturna din Ghencea.

Elias Charalambous: „Sunt organizați și disciplinați”

„În primul rând, calificarea în Champions League este un obiectiv important, însă atenția noastră este pe partida cu Unirea Slobozia. Sunt foarte fericit de atacanții pe care îi am în echipă. Acestea nu sunt deciziile mele, însă ușa este deschisă pentru orice jucător bun. Cred că avem un lot competitiv pentru toate competițiile.

Cred că putem trece și de Maccabi, 1000%. Sunt organizați și disciplinați, însă și noi avem calitate. Va fi o partidă echilibrată, însă ne concentrăm doar pe echipa noastră, cel mai important este cum evolua noi. I-am văzut ieri, toate echipele au punctele slabe, avem multe zile pentru a îi analiza.

Vă repet: nu mă gândesc în acest moment la partida cu Maccabi. Trebuie să obținem cele trei puncte în campionat, luăm lucrurile pas cu pas. După partida de vineri, mă puteți întreba și de Maccabi”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă.

„A fost o partidă pe care voiam să o câștigăm. Știm că rezultatul din tur a fost unul extrem de bun, iar astăzi trebuia să arătăm la fel de bine. Sunt bucuros că am marcat de patru ori. Suntem încântați de această calificare.

Ne așteaptă un joc important cu Unirea Slobozia, pe care, de asemenea, vrem să-l câștigăm. Încă din această seară vom începe recuperarea jucătorilor, timpul fiind unul scurt, de trei zile. Avem lucruri de îmbunătățit, vom încerca să fim din ce în ce mai buni”, a mai spus cipriotul.

+15 FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Campionate
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Stranieri
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Stiri extrasport
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”

Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali

Începe DEZMEMBRAREA stadionului Dinamo » Imagini uluitoare: arena „câinilor” se transformă într-o adevărată ruină


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  19 Iulie 2024, 19:40

Curaj gaina... pardon,... curaj mielule...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează