INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INEDIT

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA Concluzii după FCSB - PAOK » Echipa GSP din Olanda a analizat fiecare jucător: Coman, din nou MVP! Cine e marea surpriză + cine a dezamăgit

Denis Haruț, primul din dreapta, a impresionat în FCSB - PAOK // foto: Ionuț Iordache, GSP +44   FOTO
Denis Haruț, primul din dreapta, a impresionat în FCSB - PAOK // foto: Ionuț Iordache, GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 22:51 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 23:36

În amicalul cu PAOK Salonic, scor 1-1, cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor au fost aceiași care au impresionat și în campionatul trecut, dar și împotriva lui Anderlecht: Darius Olaru și mai ales Florinel Coman. În schimb, jucătorii care au intrat din postura de rezerve au dezamăgit, în frunte cu ultimul venit, Ngezana, care a greșit la golul încasat.

  • Gazeta Sporturilor a fost prezentă la meciul amical dintre FCSB și PAOK. Dan Udrea (redactor-șef adjunct), Remus Răureanu (reporter special) și Ionuț Iordache (fotoreporter) au transmis toate informațiile de la fața locului.

Pentru FCSB, amicalul cu PAOK Salonic a însemnat ultimul test înaintea debutului în noul campionat. Tocmai de aceea, Pintilii a aliniat un „11” care va fi foarte, foarte aproape de ceea ce se va pune în teren împotriva lui FCU Craiova. Iar meciul cu trupa antrenată de Răzvan Lucescu a dat câteva răspunsuri clare staff-ului tehnic.

FCSB l-a dezamăgit pe Răzvan Lucescu: „Mă așteptam la altceva! Am jucat cu mulți tineri și i-am dominat”
FCSB - PAOK 1-1
FCSB l-a dezamăgit pe Răzvan Lucescu: „Mă așteptam la altceva! Am jucat cu mulți tineri și i-am dominat”

Notele pentru jucătorii lui FCSB după 1-1 cu PAOK

Andrei Vlad (Nota 6): N-a prea avut ce apăra în acest meci. N-a avut vină deloc la golul încasat, singurele situații pe care le-a avut de rezolvat au fost pasele către colegi și degajările, la ambele n-a avut probleme.

Ovidiu Popescu (5,5): N-a făcut un meci prea reușit. N-a avut aparițiile în atac de la amicalul cu Anderlecht, n-a fost consistent în joc.

Joyskim Dawa (6): Cea mai mare realizare pentru el să termine un meci fără a comite măcar o eroare și fără a greși vreo pasă. A fost exact și în marcaj, foarte bun la fazele fixe în defensivă.

Denis Haruț (7): A fost surpriza plăcută nu doar din acest amical, a jucat bine și cu Anderlecht. Cu PAOK a ieșit de multe ori cu mingea la picior, a fost exact în tot ceea ce a făcut, nu a pierdut aproape niciun duel. La cum a arătat ar fi titular în startul sezonului.

Risto Radunovic (6,5): E un fotbalist titular indiscutabil. Și-a dominat adversarul direct, a fost calm în toate situațiile în care a avut balonul în posesie, a căutat să nu degajeze mingea și să înceapă construcția.

Damjan Djokovic (6): N-a mai fost atât de bun ca în meciul cu Anderlecht, dar e un fotbalist care tactic interpretează mereu perfect faza. Sunt momente în timpul jocului în care le explică colegilor unde să se poziționeze sau unde să stea. Are un rol important în echipă, în ciuda faptului că abia a venit. 

Adrian Șut (7): Pare că progresează de la meci la meci. Are o mare calitate, pe care a arătat-o și în acest amical, știe să deschidă mereu jocul în partea liberă de teren, de cele mai multe ori își face preluarea spre poarta adversă, ceea ce îl expune puțin în cazul în care pierde mingea, dar o pierde de foarte puține ori. Nu prea are cum să iasă din echipă.

Darius Olaru (7): El și când n-are mari realizări joacă bine, cam așa au stat lucrurile împotriva lui PAOK. N-a mai avut pasele de gol din meciul cu Anderlecht, dar e pe tot terenul. Modul incredibil în care se antrenează arată de ce se prezintă la meciuri ca și cum ar fi atlet din Kenia. Aleargă non-stop, caută duelurile fizice, e numai în sprinturi.

Alexandru Băluță (5,5): A jucat pe un post care nu prea i se potrivește, cel de atacant dreapta. Ce a făcut bine: s-a arătat la joc, n-a pierdut prea multe mingi, a jucat din una, maximum două atingeri. Ce n-a făcut: să atace poarta adversă cu mingea la picior, să producă situații de gol. Spre deosebire de el, pe partea cealaltă, Coman a făcut ravagii.

+40 FOTO

David Miculescu (6): Îi e greu și lui să joace acest post, pe care va fi titularizat cu FCU Craiova. Nu e rău cu spatele la poartă, ține bine de minge, fizicul îl ajută să joace de multe ori în stilul lui Compagno. A avut un gol anulat pe motiv de ofsaid, dar apăruse și finalizase bine din postura de vârf, apoi a avut un șut periculos de la marginea careului.

Florinel Coman (8): E într-o formă senzațională. Efectiv a fost irezistibil, nimeni din trupa lui Răzvan Lucescu nu i-a putut face față. Când se lansa spre poartă, chiar și dacă o făcea din propria jumătate, frecvența pașilor, modul în care controla balonul și mișcările corpului i-au amețit pe adversari și de fiecare dată a produs panică, în afara golului marcat. E probabil la cel mai bun nivel al său din carieră. Dacă nu se va accidenta va fi, de departe, cel mai bun fotbalist din Liga 1.

+40 FOTO

Notele pentru jucătorii intrați în minutul 60 în FCSB - PAOK

Siyabonga Ngezana (4): Fricos, moale, ezitant la fiecare minge pe care a primit-o. A greșit la golul încasat, a alunecat. N-a arătat bine deloc, chiar dacă a terminat meciul cu banderola pe braț, o practică a cluburilor mari preluată și de FCSB, ultimul venit să poarte în primul meci banderola.

Malcom Edjouma (6): A fost cel mai bun dintre jucătorii apăruți pe teren dintre rezerve. A și avut o ocazie importantă, a recuperat câteva baloane, a împins jocul spre poarta adversă.

Andrei Cordea (5): Puține baloane l-au căutat, puține reușite în dreptul lui.

Andrea Compagno (5): S-a zbătut, dar n-a avut nimic notabil bifat. În plus a judecat complet greșit o fază, la care a pierdut balonul și grecii au dezvoltat un contraatac extrem de periculos.

Valentin Gheorghe (4,5): Aproape niciun lucru bun în dreptul lui. A avut câteva acțiuni la care ar fi trebuit să facă diferența în dueluri unu contra unu.

Ceilalți jucători au intrat mai târziu, dar dintre ei merită menționat puștiul Gogescu, cel mai bun dintre copiii deplasați în cantonamentul din Olanda, singurul care poate să emită pretenții că ar putea să facă parte din lot în noul sezon.

Tot despre FCSB - PAOK: 

Charalambous, concluzii despre Ngezana și Coman după 1-1 cu PAOK: „Nu-l judecați pentru acea fază!”

Cum va arăta FCSB cu FCU Craiova fără două nume grele: „roș-albaștrii” au testat formula improvizată cu PAOK

Citește și:

Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (12)
adriane5eytey
adriane5eytey  •  06 Iulie 2023, 16:53
Postat de archibald pe 06 Iulie 2023, 11:15

Ce să spun... ați analizat! Aiurea ați dat din nou o limbă peste iaurtul patronului fără de care sunteți muritori de foame! Doar fcsb, numai fcsb, īntotdeauna fcsb dimineața la prânz și seara acum și pururea și în vecii vecilor! Bleah...

Doar FCSB, pentru că trebuie să-și vândă și oamenii ăștia ziarul, că dacă ar scrie de CFR ar rămâne cu ziarele nevândute. Asta e viața.

archibald
archibald  •  06 Iulie 2023, 11:15

Ce să spun... ați analizat! Aiurea ați dat din nou o limbă peste iaurtul patronului fără de care sunteți muritori de foame! Doar fcsb, numai fcsb, īntotdeauna fcsb dimineața la prânz și seara acum și pururea și în vecii vecilor! Bleah...

luciann
luciann  •  06 Iulie 2023, 10:57

Mai e liber de contract, Tamm?:)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează