INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER 2-0

VIDEO Hațegan, impecabil în Barcelona - Inter! Două momente dificile gestionate perfect » Suárez l-a înjurat: "Fuck off!"

Articol de - Publicat joi, 25 octombrie 2018 09:35

Unul dintre cele mai bune meciuri ale arbitrului arădean în Champions League. "Personalitate și hotărâre. Nu a greșit nicio decizie", a comentat Gazzetta dello Sport

După două partide, Ovidiu Hațegan se remarcă deja în Champions League. Fără eroare. În Europa, e unul dintre cei mai buni arbitri în acest sezon. A fost criticat de ruși pentru eliminarea lui Akinfeev, la ȚSKA - Real (1-0), deși n-a greșit. Miercuri, nimeni nu i-a reproșat nimic. Chiar și italienii l-au lăudat. Probabil, cea mai valoroasă prestație a arădeanului în Ligă. La fel, întreaga brigadă.

Stil britanic

Pe Camp Nou, a adoptat stilul britanic, fluierând rar și lăsând jocul liber, chiar și când săreau scântei la dueluri. A dat patru cartonașe galbene, unul Barcelonei, trei Interului, la faulturi violente. A fost mereu ferm, indiferent de numele jucătorilor.

Două momente mai dificile

  • În minutul 25: Lenglet a încercat să-l oprească pe Icardi într-un sprint umăr la umăr, l-a tras de umăr, argentinianul l-a împins și el, apoi căpitanul Interului a scăpat o clipă de gardianul său și l-a întors în careu. După fentă, s-a prăbușit în iarbă. Hațegan n-a reacționat. Nu fusese nimic. Lenglet nu l-a atins. Icardi a alunecat și n-a protestat.
  • În minutul 62: în plină ofensivă blaugrana, Luis Suárez l-a atacat cu talpa sus pe Miranda. Un gest dur și sancționat imediat. "Galben"! "De ce? De ce? De ce?", a întrebat furios uruguayanul. Apoi, când "centralul" s-a îndepărtat, fiind întors cu spatele, vârful Barçei l-a înjurat în engleză: "Fuck off!".

"A controlat meciul și s-a impus în fața jucătorilor"

Ziariștii italieni au fost impresionați de Hațegan. "Personalitate și hotărâre. A fost mereu atent și aproape de fază. Nu a greșit nicio decizie", a comentat Gazzetta dello Sport. Ion Crăciunescu, cel care îl criticase în ultimul timp, l-a evidențiat miercuri. "A lăsat o impresie foarte bună. Bravo lui! A controlat meciul și s-a impus în fața jucătorilor", a declarat la DigiSport fostul arbitru al finalei Ligii din 1995. "La nivel de echipe naționale, s-a confruntat cu probleme. Avea nevoie de o asemenea prestație".

"Hațegan are o perspectivă frumoasă, cred că depinde numai de el. Și-a ales colaboratorii foarte bine, el lucrează cu această brigadă de mult timp"
Ion Crăciunescu, la DigiSport

6,5a fost nota primită de Hațegan în Gazzetta dello Sport pentru meciul de miercuri; a luat 6 în Corriere dello Sport și L'Équipe (o singură stea în Mundo Deportivo)

3este numărul meciurilor Barcelonei arbitrate de Hațegan; Inter Milano a fost o premieră pentru "centralul" arădean

Leo îl învață fotbal pe Thiago

Victima unei fracturi la cot, Leo Messi a venit pe Camp Nou cu brațul drept prins într-o eșarfă. Nu era singur în tribună. Îl avea alături pe fiul său cel mare, Thiago, în vârstă de 6 ani. Amândoi au trăit la maximum meciul. Când puștiul nu înțelegea, tatăl îi explica fazele. La sfârșit, amândoi au fost fericiți. Barça lor câștigase.

"Suárez a fost Messi pasator. Rafinha a fost Messi marcator"

În absența căpitanului, Valverde a surprins la start. Nu l-a mai titularizat pe Ousmane Dembélé, dezamăgitor cu Sevilla, oferindu-i o șansă lui Rafinha, care a jucat bine și a deschis scorul după o fază frumoasă. Suárez a centrat perfect, iar fratele lui Thiago Alcântara l-a învins pe Handanovici cu un voleu de la marginea careului mic. "Suárez a fost Messi pasator. Rafinha a fost Messi marcator", a descris acțiunea Mundo Deportivo. 

Citește și: 

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Superliga
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează