INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // FOTO + VIDEO Adrian Mutu surprinde: „Nu-i răspund la telefon Sandrei în ziua meciului”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 ianuarie 2020 07:00

Adrian Mutu (40 de ani), cel mai bun marcator al echipei naționale, 35 de goluri, alături de Gheorghe Hagi, e pregătit să descrie publicului cele mai tari momente din cariera lui. 

Și are ce povesti, după ce a jucat la Dinamo, Inter, Parma, Chelsea, Juventus și Fiorentina! „Briliantul” a vorbit despre toate acestea în exclusivitate, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu", moderată de Ovidiu Ioanițoaia și transmisă pe GSP.RO în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

De asemenea, Mutu a dezvăluit unul dintre tabieturile sale ca antrenor: nu îi răspunde la telefon Sandrei, soția sa, în ziua jocului, întrucât dorește să se concentreze doar asupra partidei.

+7 FOTO

- Cine a fost cel mai bun prieten al tău, fotbalist?
- Cosmin Contra. Am stat 10 ani cu el în cameră la echipa națională. E nașul meu, dar pentru voi e doar un antrenor. E nașul și prietenul meu. Noi ne-am petrecut foarte mult timp împreună, chiar mai mult decât stăteam cu nevasta.

- Și ție îți plac cantonamentele?
- Da, cu o seară înainte de meci. Și nu pentru a controla jucătorii. Vă zic din experiență că n-ai cum să-i controlezi! Trebuie să-i faci să înțeleagă că e necesar pentru a se putea concentra, pentru a mânca mai bine. Să-și găsească liniștea. Fiecare are modul lui de a se concentra. Eu mă uitam la filme, nu vorbeam cu nimeni. Aveam tabieturile mele și nu-mi ardea de râs înainte de meci. Râdeam după, dacă era cazul și a fost de multe ori.

- L-am rugat pe Răzvan să intre în emisiunea cu Mircea Lucescu și m-a refuzat.
- De ce?

„Chiar râdeam după ani buni cu nea Piți. «Bă Adi, cum să faci lucrurile astea...». «Nea Piți, ai dreptate. Dar spuneai că-i meci greu cu San Marino și că e o echipă periculoasă. Când ai început să ne spui cine sunt, unul era contabil și altul lucra la bar. Păi dacă ne băteau ăia, mă lăsam!». Nea Piți avea harul ăsta să facă din orice meci cel mai greu meci"
Adrian Mutu

- Că mi-a zis că el nu vorbește la telefon în zi de meci...
- Îl înțeleg perfect pe Răzvan. Soția mea știe că nu răspund la telefon în ziua meciului. Sunt anumite lucruri pe care vrei să nu le scapi.

- Dar de ce sunteți voi așa stricți?
- Îmi pun tot felul de întrebări, ce s-ar întâmpla dacă...?, și trebuie să iau decizii pe moment. Dacă se întâmplă asta, fac așa. Trebuie să vezi anumite aspecte. Dacă vorbesc despre alte lucruri, îmi pierd ideea și strategia pentru acel meci. Și nu vreau asta!

vezi și:

EXCLUSIV // VIDEO Mircea Sandu a scos la iveală discuțiile colosale despre Răzvan Burleanu din birourile SRI: „Maior a zis: «Nu vă băgați aici!»"

VIDEO Florin Călinescu scos din sărite de Mirel Rădoi: „Nici nu și-a încălzit bine fundul pe scaunul de selecționer și vine să-mi zică mie de Omrani și de Cardoso!”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (2)
2003018076485565
Felicia Bucur  •  02 Ianuarie 2020, 15:32

Orice om face greșeli, unele extrem de grave, pentru care TREBUIE sa ÎȘI ASUME RESPONSABILITATEA! NU cred ca ești responsabil, MUTULE! NU IȚI ASUMAI RESPONSABILITATEA ATUNCI CÂND ERAI "pe val", VAI(!) de imperceptibilul tău "val"! Mai, mutule! Sincer! Cred ca trebuie sa NU mai auzim de tine pana când NU iți plătești PENALITĂȚILE!!! Cine dracu te-a mai lăudat, decât prietenii tai? Ce ai făcut tu, de te crezi "buricul Pământului"? Carte știi, mutule? Nu??? Atunci, ce te recomanda?

anonim91
anonim91  •  01 Ianuarie 2020, 15:44

"Eu sunt printre voi, dar nu sunt dintre voi." - Adi Mutu, nu? ????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează