INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Laurențiu Reghecampf, la un pas să revină în antrenorat » Românul ar fi dorit în Emiratele Arabe Unite

Laurențiu Reghecampf ar putea reveni în antrenorat / Sursă foto: GSP
Laurențiu Reghecampf ar putea reveni în antrenorat / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 21:49 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 22:10

Laurențiu Reghecampf (45 de ani), în continuare liber de contract după despărțirea de Al-Wasl, ar putea prinde un contract tot în Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul român ar fi dorit de Al Ain.

Reghecampf a fost recent în tatonări cu CS Universitatea Craiova, însă n-a ajuns la un consens cu Mihai Rotaru. Până la urmă, Reghe ar putea lua din nou drumul Emiratelor Arabe Unite. Conform ProSport, acesta e dorit de Al Ain, locul 5 în actuala stagiune. 

Ajunge Reghecampf la Al Ain?

Reghecampf, devenit milionar după precedentele experiențe din zona arabă, ar fi ademenit cu un salariu de peste două milioane de euro, mai scrie sursa citată. Al Ain, echipa patronată de Mohamed Bin Zayed Al Nahyad, ar fi în căutarea unui nou antrenor, fiind nemulțumit de rezultatele avute sub comanda lusitanului Pedro Emanuel.

În România, Reghecampf a antrenat 5 echipe: Gloria Bistrița, FC Snagov în două rânduri, FC U Craiova, Concordia Chiajna și FCSB, tot în două rânduri. Cel mai mare succes l-a avut pe banca „roș-albaștrilor”, alături de care a cucerit două titluri și o Supercupă. Peste hotare, Reghe a antrenat la Al-Hilal, Litex Lovech, Al Wahda și Al-Wasl.

6 trofeea cucerit Reghecampf ca antrenor: două titluri, o Supercupă și o Cupă a Ligii cu FCSB + Cupa Ligii și Supercupa cu Al-Wahda

Lista recordurilor reușite de Laurențiu Reghecampf pe banca FCSB

  1. A fost primul antrenor, după Cosmin Olăroiu, în sezonul 2006-2007, care a terminat un sezon pe banca roș-albaștrilor - sezonul 2011-2012;
  2. Cu el pe bancă, FCSB a reușit în premieră să elimine o deținătoare a Cupei Campionilor Europeni / Ligii Campionilor. (Ajax Amsterdam, în sezonul 2012-2013 din Europa League). Tot atunci, a fost pentru a doua oară în istoria echipei când revine după ce pierduse în tur la o diferență de două goluri;
  3. A fost desemnat antrenorul anului în 2012. În acel sezon, FCSB a câștigat titlul, acumulând 79 de puncte!;
  4. A învins deținătoarea Ligii, Chelsea, 1-0 pe Arena Națională;
  5. A egalat un record vechi, reușind să câștige titlul cu 5 etape înainte de final. Echipa din 2013 a reușit să egaleze performanțele Stelei lui Ienei din sezoane ''85-'85 și '86-'87, câștigând titlul cu 5 etape înainte de final!;
  6. Cu el pe bancă, FCSB a devenit prima echipă din România care s-a calificat în grupele Ligii după ce a trecut 3 tururi preliminare;
  7. E singurul antrenor din istoria FCSB-ului care a câștigat titlul din primul an atât ca antrenor, cât și ca jucător.

VIDEO Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său din Liga 1: „Am învățat multe, iar în seara aia Gigi a avut probleme mari”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV. Șoc în Liga 1: FCSB, minimum 10 zile în carantină?! » Guvernul, DSP-urile și Ministerul Sănătății confirmă pentru Gazetă: „Nu există nicio derogare!”

Goal-line technology în Liga 1? Anunțul LPF: „Fiecare club trebuie să dea 320.000 de euro”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (3)
100340135256718
Adan Tautu  •  08 Ianuarie 2021, 12:28

Asta este antrenor? Eu n-am auzit de el!????

romeverest
romeverest  •  08 Ianuarie 2021, 00:18

Voi credeti asa ceva ?? Ce poate sa-l determine pe patronul lui Al Ain sa angajeze un antrenor care a fost demis de la Al Wasl, echipa mult mai prost cotata decat echipa sa ?? Dupa “ vrajeala” ca Al Ahli din Arabia Saudita este in contact cu Reghecampf, acum i-ati gasit alta echipa in Emirate !!

81mada
81mada  •  07 Ianuarie 2021, 22:50

Ati ajuns sa citati prosport!!! Vai vai vai

Vezi toate comentariile (3)
Comentează