INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Ce s-a întâmplat după bătaia dintre Contra și Davids: „Jucătorii lui Milan și Inter m-au aplaudat în picioare în avion! Vieri se urcase pe scaune și urla: «Contra e o legendă!»”

Cosmin Contra a evoluat timp de un sezon la AC Milan
Cosmin Contra a evoluat timp de un sezon la AC Milan

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 16:05

Cosmin Contra (44 de ani) - fost fotbalist la echipe precum Poli, Dinamo, AC Milan, Alaves, Atletico Madrid sau Getafe – a rememorat în direct la GSP Live un episod controversat din cariera sa, bătaia cu olandezul Edgar Davids. 

  • Contra a evoluat timp de un sezon, 2001-2002, pe postul de fundaș dreapta la AC Milan;
  • Contra a relatat la GSP Live bătaia pe care a avut-o cu Davids, în urma căreia spune că a fost învingător, dar că s-a simțit foarte rușinat. 

Confruntarea a avut loc în 2002, la Tim Trophy, triunghiularul la care participau Juventus, AC Milan și Inter. La ultimul meci dintre Juventus și Milan, Contra și Davids au fost eliminați în minutul 5! Cei doi au fost aproape de bătaie, după o intrare dură a românului. Scandalul a continuat la vestiare. 

VIDEO Contra vorbește despre bătaia cu Davids

„Davids și-a dorit acel scandal, m-a așteptat pe tunel”

Contra a explicat: „Sunt un tip mai aprins, dar nu încep eu conflicte. E clar că Davids și-a dorit acel scandal, m-a așteptat în tunel. Am fost eliminați imediat după începerea meciului, din cauza prietenului meu Gattuso. Întotdeauna ne apăram unul pe altul și eram cei mai răi din echipă. Din cauza lui am fost eliminat. 

L-am lăsat pe Davids să plece primul la vestiare, vreo 50 de metri înaintea mea și m-a așteptat pe tunel. Pot să spun că eu pot fi considerat învingător. Nu este un lucru de care eu sunt mândru, cu toate că eu doar m-am apărat”. 

Ce s-a întâmplat după amicalul dintre Juventus și AC Milan

„Întotdeauna mă urcam printre ultimii în avion și la acel turneu am zburat împreună cu cei de la Inter. Pe o parte era echipa Milan și pe o parte Inter, inclusiv cu conducerea. În momentul în care am urcat, s-au ridicat cele două echipe și au început să mă aplaude. În acel moment, dacă era o gaură în avion să mă bag ca să mă ascund, o făceam. 

Nu credeam că un jucător poate să fie așa de urât în Italia, precum Davids.

Inclusiv Inzaghi, care era accidentat, m-a sunat. Vieri s-a ridicat pe scaunele din spate și a striga că sunt o legendă. Așa rușine n-am simțit în viața mea”. 

Citește și alte știri de la GSP Live:

Cosmin Contra despre „cea mai proastă decizie din carieră” » „Maldini mi-a spus «Nu fi fraier!». Dar eu i-am ascultat pe Gattuso și Pirlo...”

Adevărul despre insuccesul jucătorilor U21 la naționala mare: „Nimeni nu înțelege asta. Sunt dependenți”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (25)
835108086928187
Francisc Dascal  •  08 Iunie 2020, 21:30
Postat de mario_rdfe pe 08 Iunie 2020, 18:00

Puteai sa te informezi putin inainte...nu a confirmat ? Contra cand era la Milan era CEL MAI BUN FUNDAS DREAPTA DIN LUME ! DECLARAT! A jucat un singur sezon acolo, e adevarat...dar a confirmat pe deplin in acel sezon...29 meciuri din 34 posibile..3 goluri si cinci assisturi, fundas ! El nu a plecat de la Milan din motive fotbalistice ! Dupa generatia de aur, avem patru fotbalisti care au evoluat la un nivel foarte inalt..la echipe foarte puternice si au fost sau sunt oameni de baza..Mutu, Chivu,Radu Stefan si Contra !

Din pacate nu am avut "Generatie de aur",e drept am avut generatii bune.Nationala care a trecut de Italia cu 1 : 0 gol BÖLÖNI a fost peste generatia pe care multi o numesc gresit "generatia de aur" sau in cel mai rau caz egala lor.Singura problema era ca nu aveau experienta internationala toti jucand in campionatul autohton.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  08 Iunie 2020, 18:58

CONTRA a fost top 3 jucatori de banda dreapta a Romaniei all time.Cine nu stie cum juca Contra,sa se uite la FINALA Cupei UEFA dintre ALAVES si Liverpool sau la dubla dintre Getafe si B.Munchen.Hai Poli.

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  08 Iunie 2020, 18:55
Postat de rocky2 pe 08 Iunie 2020, 18:37

Baga si pe cineva de la fcsb ca se supara gspeul!;)

Claudiu Raducanu cel care fără sa vrea a dărâmat la propriu tribunele in Spania..

Vezi toate comentariile (25)
Comentează