SPORTURI  »  HANDBAL  »  

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // FOTO EXCLUSIV Cristina Neagu, detalii de ultim moment despre genunchiul cu probleme: „Ritmul e foarte intens aici”

Articol de , - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 14:21

România a pierdut categoric în fața Spaniei, scor 16-31, în primul meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Cristina Neagu (31 de ani) a dezvăluit cum a resimțit genunchiul ei ritmul intens al partidei.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii
  • Următoarele meciuri ale României: Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

Neagu nu e refăcută complet după accidentarea teribilă care a ținut-o departe de parchet aproape un an. Interul stânga al naționalei a început partida din postura de rezervă, dar a fost utilizată rapid, când situația părea să scape de sub control. Cristina a terminat cu 6 reușite, cele mai multe ale unei jucătoare „tricolore”, dar recunoaște că genunchiul încă o jenează.

Nu pot să zic că e bine, dar rezistă destul de OK. Ritmul este foarte intens aici, joci aproape în fiecare zi şi eu am maximum 10 antrenamente făcute cu echipa”, a precizat Neagu. 

+4 FOTO

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Cristina Neagu, în stare de șoc după România - Spania 16-31: „Sincer, nu văd niciun lucru bun, dar ce altceva să fac?”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (12)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 Decembrie 2019, 10:35

Cristina nu stiu daca am dreptate ,dar cred ca te-ai cam grabit cu intrarea si pt. faptal ca la antrenamentele din naintea CM tactica a fost fara tine ,tu prea eclipsezi tinerele debutante ,nu le incurajezi . Tu decizi daca ne facem incontinuare de ras sau nu ,ca antrenorul nu conteaza ,trebuia sa stea cineva si pe banca ca altfel nu se putea .

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  01 Decembrie 2019, 09:32

Da , doar că ritmul intens e al celorlalte ... ritmul României aduce cu dansul pinguinului ...

andrei.33
andrei.33  •  01 Decembrie 2019, 02:32
Postat de nebeleizis pe 30 Noiembrie 2019, 20:36

Ce imi place de astia care nici macar nu stiu ce e aia clister, dar se dau mari antrenori, selectioneri samd. :)))) Tot ei vor fi primii in cazul in care Cristina va face din nou meciuri mari care o vor pupa in fund ... :))) Doamne, ce stafii de caractere pe aici ...

Tu stii ce e clister, noi stim ce e clitoris. Ghici cine e in avantaj.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close