SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO Plătită de Primărie, dar înnebunită de trafic » Un superstar de la CSM face praf șoferii din București: "Toată lumea de aici e nebună"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 14:12

Suedeza Nathalie Hagman (26 de ani), extrema dreaptă adusă de CSM București în această vară, a postat un videoclip pe facebook în care se plângea de traficul infernal din București și de faptul că românii nu sunt șoferi la fel de buni ca cei suedezi. 

"E diferit aici, românii conduc în felul lor, așa că trebuie să am și mai multă atenție atunci când conduc.

Nu, românii nu sunt buni la șofat. Poate că sunt mai buni la «rezolvat probleme» în trafic decât suntem în Suedia, dar toată lumea de aici e nebună în trafic. În Suedia știm cum să avem grijă unii de alții", relata Nathalie Hagman în clipul urcat pe pagina sa de facebook.

În schimb, jucătoarea suedeză este foarte entuziasmată de vremea din capitala noastră, ea repetând în mai multe interviuri cât de bucuroasă este să fie aici. 

70.000 €pe an câștigă Nathalie Hagman la CSM București

CV Nathalie Hagman

Suedeza a câștigat Cupa EHF în 2015, alături de Holstebro.

Totodată, a fost desemnată cea mai bună jucătoare suedeză din 2016, find aleasă și în All Star Team-ul de la Olimpiada de la Rio din 2016.

Alături de naționala Suediei, a câștigat medalia de argint în 2010 și medalia de bronz în 2014, la Campionatul European.

Este și cea mai tânără debutantă din echipa națională a Suediei, unde a făcut pasul la vârsta de dor 17 ani.

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (37)
illusionro
illusionro  •  19 August 2017, 14:50

Asa, ba...cautati si aici scandal! Distrugeti si singurul club ce mai umple o sala in bucale! De fapt singurul club performant din Romania (volei + handbal feminin). Restul exista doar asa sa se mai piarda vremea prin sali de sport ca performanta nu exista!

illusionro
illusionro  •  19 August 2017, 14:55
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 19 August 2017, 14:59

illusionro,***,club care e finantat prin furt si incalcarea legilor,***-*** bucuresteni profitori!!!

Cand mi te adresezi mie prima oara sa citesti legea? Ca de fuduli ce nu stiu pe ce lume traiesc sunt satul. De-aia ai viata pe care o ai! Ca nu te duce capul! E total legal sa dai ca primarie 1% din PIB catre sport. De-acolo tot primaria decide unde merg banii => merg la CSM. Care-i problema ta? Unde-i ilegalitatea, ariciule? In tara se da intre 3-5% din PIB-ul oraselor catre sport! Catre echipe ce nu valoreaza 2 lei!

bfg
bfg  •  19 August 2017, 15:22
Postat de observator3000 pe 19 August 2017, 14:51

Mai nou partidul pensionarilor își mituiește alegătorii cumpărând din banii publici cluburi sportive. (vezi CSM, Rapid etc)

Si foarte bine face atat timp cat e 100% legal. Si in alte tari cu apa calda de prin vest primariile baga bani in sport. Perfect legal. Decat sa-i toace aiurea cu borduri si asfaltari, mai bine in sport.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close