SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  TOLO.RO

Familia polițistului Pistol, cel care a vorbit 20 de minute cu Alexandra de pe propriul telefon dar nu a reperat-o, stă chiar în cartierul Bold, la câteva sute de metri de casa lui Dincă!

Articol de - Publicat vineri, 23 august 2019 13:30

Exact în aceeași casă a familiei Pistol a locuit trei săptămâni Alexandru Cumpănașu în 1996, când s-a dus la liceu în Caracal, ”pentru că părinții noștri erau prieteni, iar acum el nici măcar nu-mi mai răspunde la telefon”, și-a reamintit unchiul fetei dispărute după ce Libertatea a primit aceste informații noi.

Dintre primele dezinformări venite din surse MAI despre apelurile disperate ale Alexandrei la 112 a fost aceea că una dintre convorbiri a durat 20 de minute. În acel moment, toată lumea s-a enervat pe STS.

Abia apoi s-a aflat că Alexandra a sunat de trei ori la 112 și nici una dintre discuții nu a durat mai mult de câteva minute.

A existat, într-adevăr, o discuție lungă, de aproximativ 20 de minute, între fata răpită și autorități, dar a fost purtată chiar cu un cadru MAI.

În ciuda tuturor protocoalelor în situații de urgență, care prevăd o centralizare a informației și o verificare a celor spuse în cazuri de viață și de moarte, un polițist din Caracal, Constantin Pistol, a sunat-o pe Alexandra de pe telefonul său. El era pe teren și încerca să repereze locul unde se afla închisă fata.

Discuția a rămas, până azi, un secret pentru public. Din surse s-a aflat că Alexandra i-a spus polițistului în această convorbire cum arată Dincă: un bărbat masiv, în vârstă, cu ochi albaștri.

Comisarul Pistol a făcut către superiori un raport în care a explicat ce i-a spus fata, dar, tocmai de aceea există reguli de centralizare prin dispecerat a convorbirilor, nimeni nu poate fi sigur pe conținutul discuției, chiar polițistul putându-și aminti greșit anumite aspecte.

Ciudat este că Constantin Pistol, polițistul, are familia exact la intrarea în cartierul Bold, foarte aproape de casa lui Dincă, dar nu a recunoscut traseul din ceea ce i-a relatat Alexandra
Sursă judiciară pentru Libertatea

Aceeași sursă a precizat că ”o altă coincidență, probabil una de destin, este aceea că Alexandru Cumpănașu a stat în gazdă la familia polițistului Pistol, când a venit la liceu în Caracal”.

Libertatea l-a sunat pe Alexandru Cumpănașu, care și-a apelat la rândul său mama, ”au trecut peste 20 de ani de atunci” și a primit confirmarea.

”Da, mama mi-a amintit și mi-am adus aminte și eu că, prin 1996, când am ajuns la liceu în Caracal, gazda unde vorbisem să stau nu era gata. Și atunci ai mei m-au trimis la niște prieteni, la familia Pistol. Am stat trei săptămâni, fără bani, ca amici”, a spus Cumpănașu.

”Costel Pistol, polițistul de azi, nu era acasă că era deja la Academia de Poliție, împreună cu fratele meu, au fost colegi acolo”, a detaliat Cumpănașu.

”Mi se pare, într-adevăr, o coincidență amară că am locuit la ei. Le mulțumesc și acum, dar Costel Pistol nici nu ne răspunde la telefon, măcar să ne spună că a făcut tot ce a putut pentru viața Alexandrei”, a încheiat unchiul fetei de 16 ani pe care Dincă susține că a ucis-o.

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează