SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP LIDER MONDIAL

Halep dezvăluie cine e singura jucătoare din circuit cu care nu vorbește și ce glumă de pe net la adresa ei a amuzat-o

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 21:33

Într-un dialog lejer cu Simona Halep realizat de TVR înaintea turneului WTA de la Beijing, însă difuzat în ziua în care tenismena a devenit lider mondial, românca a vorbit despre jucătoarele care i-au pus cele mai mari probleme, dar a făcut și o serie de dezvăluiri legate de viața personală.

"Nu am avut niciodată un complex față de Sharapova, pur și simplu nu-mi place stilul ei de joc. Cu Lucici-Baroni mi-e greu să joc. Îmi place să joc împotriva Carlei Suarez Navarro. Sharapova e singura jucătoare cu care nu am vorbit niciodată. Dar ea nu vorbește cu nimeni", a povestit Simona pentru TVR.

Halep s-a arătat amuzată de o glumă care a circulat pe internet în urma numeroaselor ocazii de a deveni lider mondial, pe care le-a ratat în acest an.  "A fost o glumă pe internet în ultimele luni, că locul 1 s-a tot schimbat, dar locul 2 a rămas același".

Simona Halep a mai jucat de trei ori în acest an pentru a deveni ocupanta primului loc: în finala de la Roland Garros, pierdută cu Jelena Ostapenko, în sferturile de finală de la Wimbledon, când a fost învinsă de Johanna Konta și în finala de la Cincinnati, când a pierdut cu Garbine Muguruza.

Ce a mai spus Halep în interviul TVR: 

"Eu am avut probleme la coloană după 2008. Nu mă mai puteam mișca, am fost în Germania, la un doctor român și el m-a sfătuit să fac această operație. Am vrut să o fac pe loc, dar mi-a fost frică așa că am amânat-o pentru 6 sau 7 luni" Simona Halep, despre operația de micșorare a sânilor

"Multă lume m-a întrebat cum de reușește România să aducă atât de multe fete în Top 50. La un moment dat cred că am fost 7 în top 100. Consider că faptul că nu avem o școală propriu-zisă de tenis și susținere financiară ne face să muncim mai mult" Simona Halep, despre succesul româncelor în circuitul WTA

Citește și:

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (179)
bulletproof
bulletproof  •  08 Octombrie 2017, 21:17

Între halep si Sharapova este o diferenta ca de la cer, la pământ. !!! Cei care spun ca MaSha a jucat, cum a jucat, inainte de suspendare, adică perfect, datorită Meldoniumului, sunt niște ... fraieri ! Acest supliment, de fapt, nu este un anabolizant, sau 'dopant' !!!

diana_klausenburg_steaua
diana_klausenburg_steaua  •  08 Octombrie 2017, 11:23
Postat de tihi pe 08 Octombrie 2017, 10:45

Nu stilul Sharapovei este problema,find una dintr cele mai bune din lume,ci faptul,ca Sharapova este mult peste nivelul lui Halep !!Vorbesc istoricul jocurilor,clasamentele si meciurile directe (7-1).Nu exista nici o alta explicatie logica.

***,ai auzit in viata ta jalnica de Meldonium? Despre dopaj ai auzit,***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Octombrie 2017, 11:18

felicitari simona! succes in finala! gura mica contestatarilor mai ales lui iosiv vs 1000 de conturi

Vezi toate comentariile (179)
Comentează
Close