SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Serena Williams a dat calculele peste cap! Cum a surprins în meciul cu Simona Halep

Serena Williams// FOTO: Guliver/GettyImages +33   FOTO
Serena Williams// FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 13:59 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 09:26

Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) a eliminat-o pe Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) în sferturile de la Australian Open, scor 6-3, 6-3

Statistica meciului dintre Halep și Williams arată o transformare spectaculoasă a Serenei, remarcată și de Darren Cahill, antrenorul româncei, pe parcursul acestui turneu.

Deși la începutul meciul Simona părea favorită în schimburile mai lungi, Serena a dat peste cap calculele hârtiei și a dominat-o pe Halep la acest capitol.

Americanca a controlat clar schimburile lungi, de peste 9 lovituri, câștigând 14 dintre ele, spre deosebire de cele 6 ale Simonei. De partea cealaltă, la schimburile mai scurte, între 5 și 8 lovituri, scorul a fost egal, 16 la 16.

+29 FOTO

Simona Halep: „Serena Wiliams se mișcă mai bine”

După meci, la conferința de presă, Simona a vorbit și ea despre deplasarea în teren a Serenei Williams și a lăudat-o pe campioana din SUA.

„Serena se mișcă mai bine și lovește puternic. Simt că este într-o formă bună, are un joc foarte bun. Am simțit că se mișcă foarte bine.  A alergat mult și a fost mereu lângă minge. 

Loviturile ei sunt foarte puternice, deci trebuie să fii puternică pe picioare și să o miști, să deschizi terenul. Faptul că se mișcă mai bine este un lucru bun pentru ea. Îi este mai ușor să lovească mingea și mai greu pentru adversare să închidă punctul”, a adăugat Halep.

Citește mai multe știri de la Australian Open: 

Simona Halep explică înfrângerea cu Serena Williams: „Asta nu m-a ajutat” » Cum a surprins-o americanca

Ce urmează pentru Simona Halep după Australian Open » Când va participa la următorul turneu

Ce urmează pentru Simona Halep după Australian Open » Când va participa la următorul turneu

Cristian Tudor Popescu explică greșeala Simonei Halep contra Serenei Williams: „Aproape că aș fi vrut să piardă mai rău, dar măcar să facă asta”

FOTO Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open! Serena Williams, prea puternică pentru româncă

Serena Williams, primele cuvinte după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la Australian Open: „Știam că trebuie să fac cel mai bun meci din turneu”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (9)
merace
merace  •  17 Februarie 2021, 02:07

Simona, tot înainte! Eu tot te iubesc pentru tot ce faci în tenis! GSP adulează fotbalul, dar nici un mafiot din fotbal nu a adus României performanțe ca ale tale! Hai România!

viomarmi22
viomarmi22  •  17 Februarie 2021, 00:54

Simona a pierdut meciul pe greșelile personale, și norocul scris în stele al Serenei,în mod normal dacă a noastră n-ar fi greșit ca în curtea școlii punctele decisive, Serena n-ar fi avut nici o șansă să câștige meciul ! La 3-1 pentru Simona în setul 2, a făcut dublă greșeală la 40-30 și de la această eroare a jucat total dezordonat și nervoasă ! Haterii să-și țină gura, chiar dacă Serena a câștigat meritat, realitatea este că a primit un cadou nesperat din partea Simonei carea făcut un meci foarte prost !!!

10156568321649937
Marius Caseanu  •  16 Februarie 2021, 21:39

Care "calcule date peste cap"? Poate calculele romanilor... La inceputul meciului s-au afisat pe teren procentele la catig, care erau 69% Serena, 31% Halep. Clar, nu? Numai cine nu vrea sa vada, nu vede... Pacat de Simona, dar daca va juca tot asa, numai pe centrul terenului, va avea de suferit.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează