SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep, cu ardeiul pe adidași » Cum arată logo-ul creat de Nike special pentru ea: "Mulțumesc, e spicy!"

FOTO: Instagram Simona Halep
FOTO: Instagram Simona Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 14:03

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep, 27 de ani, 1 WTA, și-a aflat în cursul zilei de azi adversara din primul tur de la Australian Open: urmează să o înfrunte pe estona Kaia Kanepi, 33 de ani, 70 WTA.

La revenirea pe arena "Rod Laver", Simona Halep va purta o pereche de adidași speciali, concepuți de colosul Nike, sponsorul tehnic al româncei. Designul gândit de Nike înfățișează un ardei roșu, inspirat din brand-ul personal al Simonei Halep, "Halepeño", un joc de cuvinte format din numele său și ardeii picanți jalapeño.

Simona a postat în această dimineață mai multe fotografii cu încălțările pe contul său de Instagram. 

 
 
 
View this post on Instagram

Thank you @nikecourt for the creative design ! I love them ❤️ #spicy #medium #mild

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona Halep se va duela cu Kaia Kanepi luni sau marți, la o o oră ce va fi anunțată în perioada imediat următoare de organizatori. 

TRASEU VIRTUAL SIMONA HALEP:

Tur 1: Kaia Kanepi
Tur 2: Sofia Kenin
Tur 3: Venus Williams / Mihaela Buzărnescu
Optimi: Serena Williams
Sferturi: Karolina Pliskova
Semifinale: Naomi Osaka / Elina Svitolina
Finală: Angelique Kerber / Caroline Wozniacki

Vezi și: Coșmar cu repetiție? Simona Halep și-a aflat traseul de la Australian Open » Darren Cahill: "Adversara poate bate pe oricine"

Citește și:

Vestea mult așteptată de suporterii lui Dinamo » Andrei Nicolescu a făcut anunțul: „Semnăm cu 3-4 jucători săptămâna viitoare”
Superliga
Vestea mult așteptată de suporterii lui Dinamo » Andrei Nicolescu a făcut anunțul: „Semnăm cu 3-4 jucători săptămâna viitoare”
„Tricolorul” desființat pentru mutarea pe care o pregătește: „Cum să renunți la atâția bani?”
Superliga
„Tricolorul” desființat pentru mutarea pe care o pregătește: „Cum să renunți la atâția bani?”
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!
Superliga
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (17)
mal.
mal.  •  10 Ianuarie 2019, 15:27

Băieți, numai în presa românească se poate să porți pantofi adidas făcuți de nike! Logo creat de Nike pentru adidașii Simonei! Mai aveți frați acasă? Nici ei nu merg la școală?

para.para
para.para  •  10 Ianuarie 2019, 16:01

"Simona Halep va purta o pereche de adidași speciali, concepuți de colosul Nike" - la cat de fecesebisti sunt angajatii lui jiji ***, angajati care impacheteaza peste, nici nu ne mai mira ca Nike s-a apucat de facut adidasi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  10 Ianuarie 2019, 15:46

Chestia aceasta cu denumirea oricaror pantofi,incaltaminte sport drept ADIDASI ,este o dovada crasa de *** romaneasca ridicata la rang de lege!Marca sportiva ADIDAS a fost atat de populara in Romania inca din anii 70,incat de atunci s-a impamantenit aceasta denumire generalizata la adresa oricaror alte marci de incaltaminte sport!Este ca si cum,daca ti-ai luat o masina,de exemplu,ai zice-Mi-am luat un Mercedes Audi!Nu suna absurd?Dintotdeauna am gasit ultra *** aceasta folosire neadecvata a acestui termen-ADIDASI,la adresa altor marci de incaltaminte sportiva,cum sa generalizezi acest termen in asa hal?!?!Multa lume zice si azi....adidasi PUMA..adidasi LOTO..adidasi REEBOK...si multe alte marci de incaltaminte sport !Tampenia este ca,sa auzi acest termen si la asa zisi ziaristi sportivi,aici e marea dilema....si e chiar trist!Mai ceva...in anii 70 celebrul actor francez ALAIN DELON a purtat intr-un film un cojocel mai scurt care a devenit foarte popular la noi,incat se spunea acelor cojoace,haine de piele de oaie intoarsa.ALENDELON ,intr-un cuvant!Mult timp s-a pastrat aceasta denumire la respectiva haina....in loc sa se spuna haina de piele de oaie,sau cojoc...s-a spus ALENDELON!Adica....m-am imbracat cu un ALENDELON...mi-am cumparat un ALENDELON...ce ziceti?Cretinitate romaneasca evidenta....si acum ma amuz cand imi amintesc!Generatiile mai trecute stiu la ce ma refer!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează