SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

Premierul României intervine în cazul Simonei Halep: „E absolut incorect!”

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 17:17 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 17:56

Premierul României, Nicolae Ciucă, a intervenit în scandalul de dopaj în care e implicată Simona Halep.

Într-o declarație dată azi, Nicolae Ciucă a spus că consideră nevinovată pe Simona Halep și cere românilor să o sprijine.

Șoc în handbalul feminin românesc: Federația invită echipa de pe locul 10 să joace în Champions League! „Vestea ne-a lăsat fără aer!”
liga campionilor
Șoc în handbalul feminin românesc: Federația invită echipa de pe locul 10 să joace în Champions League! „Vestea ne-a lăsat fără aer!”

Premierul Nicolae Ciucă o apără pe Simona Halep

 „​Simona Halep este judecată în momentul de față de către toată lumea și e absolut incorect, având în vedere ce a însemnat ea pentru România.

Din punctul meu de vedere, Simona este nevinovată, iar noi toți trebuie să o susținem, pentru că ea reprezintă o etapa din istoria tenisului feminin românesc și ne-a bucurat pe toți. Nu o dată am stat să privim meciurile și finalele ei. Atunci am fost mândri. 

Acum că s-a întâmplat chestiunea aceea, care este încă nevalidată, toată lumea o judecă și o analizează. Nu este corect față de ea”, a spus Nicolae Ciucă, potrivit Hotnews.

Încă o amânare? 

Simona Halep a dezvăluit, luni seară, că ITIA a solicitat din nou o altă dată pentru audierea în cazul său de dopaj, organismul motivând că „am propus ca ambele acuzații să fie judecate la aceeași înfățișare”.

Organismul internațional a răspuns ziarelor din Marea Britanie cu privire la motivul acestei cereri. „Am propus ca ambele acuzații să fie judecate la aceeași înfățișare, pentru a evita mai multe audieri. Pentru a se întâmpla asta, vrem ca toate părțile implicate, inclusiv Tribunalul, să aibă suficient timp pentru a procesa numărul mare de probe din acest caz. În final, decizia aparține Tribunalului. Simona Halep va avea și ea șansa de a-și prezenta argumentele în fața Tribunalului", se arată în reacția ITIA.

Pentru a se întâmpla asta, vrem ca toate părțile implicate, inclusiv Tribunalul, să aibă suficient timp pentru a procesa numărul mare de probe din acest caz. În final, decizia aparține Tribunalului. Simona Halep va avea și ea șansa de a-și prezenta argumentele în fața Tribunalului", se arată în reacția ITIA.

Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead, a comunicat public acum 3 zile că ITIA «își menține angajamentul de a judeca cazul doamnei Halep într-o manieră empatică, eficientă și în timp util», în același timp ei cereau oficial Tribunalului să-mi amâne audierea... pentru a treia oară. ITIA spune public un lucru și face altceva în privat, am cerut în repetate rânduri să fiu audiată și ITIA a încercat în mod repetat să întârzie asta. Când se va opri? Întreb acest lucru încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă, să acționeze în acest fel este împotriva drepturilor mele. 

- Simona Halep

Citește și: 

Clipul prin care Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au ales să își facă publică idila: „Tu și eu! Faci imposibilul posibil”

Una dintre rivalele Simonei Halep a făcut marele anunț: „Sunt fericită și liniștită, mă bucur de zilele în care mă trezesc fără simt durere”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (9)
inshallah
inshallah  •  30 Mai 2023, 16:14

aia prinsa cu laba in borcanul cu miere si asta cica e nevionovata

dragan
dragan  •  25 Mai 2023, 22:44
Postat de befree pe 24 Mai 2023, 21:31

Sigur ba *** ai rezolvat toate probleme tarii. A mai ramas sa-i aperi pe trisori...

daca stau si ma gindesc bine, tu, befree-ule, esti una din PROBLEME TARII! (chiar daca ai scris aiurea, ma fac ca am inteles!) de ce sint atit de linistit? simplu: stiu ca pe cei ca tine ii rezolva selectia naturala!

Haha1989
Haha1989  •  25 Mai 2023, 07:48

Deci asa se rezolva problemele? Chiar nu mai aveți probleme de rezolvat d-le general, prim ministru tânăr și pensionar tânăr!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează