SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // VIDEO Serena, Joc ÎNSPĂIMÂNTĂTOR: adversara a izbucnit în lacrimi! » Va juca mai departe cu Halep

FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 11:51

Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) o va întâlni pe Simona Halep (1 WTA) în „optimile” Australian Open, după ce a trecut de ucraineanca Dayana Yastremska (18 de ani, 57 WTA), scor 6-2, 6-1. Meciul e programat luni, la o oră ce va fi anunțată ulterior. 

Serena are un parcurs impecabil la Melbourne. Nu doar că nu a cedat vreun set, dar a pierdut doar 9 game-uri în cele partide jucate. În fața ucrainencei Yastremska a etalat un joc însăimântător pentru orice adversară. Americanca a servit 9 ași, câștigând 85 la sută dintre punctele
jucate cu primul serviciu.

Sora mai mică a familiei Williams a lovit de 20 de ori câștigător, comițând 13 erori neforțate, în timp ce Yastremska, jucătoare recunoscută pentru agresivitatea sa, a reușit doar 14 lovituri câștigătoare.

După doar o oră și 5 minute, Serena și-a asigurat calificarea în optimile de finală, acolo unde va juca împotriva Simonei Halep sau a surorii Venus. 

Yastremska a izbucnit în lacrimi la final

Tânăra jucătoare din Ucraina nu și-a putut ascunde emoțiile la final. În timp ce se îndrepta către fileu, pentru a-i strânge mâna Serenei, Yastremska a izbucnit în lacrimi. Americanca a încercat să o consoleze, felicitând-o pentru parcursul bun de la primul Mare Șlem al anului: „Nu plânge, te-ai descurcat excelent. Nu plânge”.

Vezi și: 

VIDEO Imagini TULBURĂTOARE în vestiar! S-a prăbușit și a început să plângă la câteva momente după meci

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (8)
florianveress
florianveress  •  19 Ianuarie 2019, 14:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

785878198278829
Stefan Alexescu  •  19 Ianuarie 2019, 11:12

Trebuia sa-i zica: "Nu mai plânge, nu şade frumos, un volintir ca dumneata."

baruch
baruch  •  19 Ianuarie 2019, 10:03
Postat de alegsandru pe 19 Ianuarie 2019, 09:38

Asa este, dar aici sigur este vorba de o dieta mai speciala. Nu am voie sa spun pentru ca voi fi sanctionat de Politia Gandirii Nesanatoase a gsp.

detectez o usoara banuiala in tonul dvs.? serena toata viata a facut ce recomanda medicii la tv: mananca fara sare, zahar si grasimi, bea 2 litri de apa pe zi si face miscare cel putin 30 minute.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează