SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

VIDEO Simona Halep a postat un clip de la ziua lui Horia Tecău » Atmosferă caldă pe acordurile melodiei „Ești așa frumoasă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 12:30

Horia Tecău a împlinit de curând 34 de ani. La petrecerea medaliatului cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio a fost invitată și Simona Halep.

Simona Halep (27 de ani), lider WTA până luni, a revenit în România după aventura până în optimile de finală de la Australian Open, unde pregătește înfruntarea de Fed Cup cu Cehia, de pe 9 și 10 februarie. 

Simona a luat parte la petrecerea organizată de bunui ei prieten Horia Tecău și a încărcat pe Instagram un clip cu atmosfera caldă din local, creată pe acordurile melodiei „Ești așa frumoasă”.

 

Vezi și: 

Simona Halep, mesaj către Naomi Osaka, noul lider al clasamentului WTA » Cum a caracterizat finala Australian Open cu Petra Kvitova

Citește și:

Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”
Superliga
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!

Ignorat de Ceferin, Răzvan Burleanu a avut o companie stelară la „oficială” » Cum a fost surprins șeful FRF la Germania - Scoția


Comentarii (2)
felinarul.rosu
felinarul.rosu  •  27 Ianuarie 2019, 15:09

“pregătește înfruntarea de Fed Cup cu Cehia, de pe 9 și 10 decembrie. ” Nu stiu care expert e azi de servici in redacție, dar o ia tare pe arătura. După tâmpenia cu patinajul la JO de vara vine acuma in Ianuarie cu pregătiri ptr decembie. Du-te frate și ajuta-ți colegii la împachetat de peste.

10155633308976552
Cornel Perju  •  27 Ianuarie 2019, 14:29

hopa hopa. se pune ceva la cale. Le sta bine impreuna. amandoi sunt urati . ha ha.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează