FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Becali l-a lăsat pe Florinel Coman și a început războiul cu Dan Petrescu: "Convenția lui să vină în România era ca Steaua să fie furată. La meciul direct, îi dăm cap și pajură!" :D

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 14:53

Gigi Becali a reacționat dur la adresa lui Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR Cluj a declarat ieri, după victoria cu Voluntari (2-0): "eu nu ies să urlu pe facebook, deși echipa mea a fost dezavantajată". "Bursucul" s-a referit la reacțiile lui Mihai Stoica. 

Astfel, în timpul conferinței de prezentare de la palat a lui Florinel Coman, Becali a lăsat deoparte transferul pentru câteva minute și l-a luat în colimator pe antrenorul liderului: 

" Dan Petrescu vrea să fie ajutat doar el. Lui nu-i convine dacă Steaua nu e furată. Cică cine țipă mai mult ăla are dreptate, zice el. Dar noi n-am țipat mai mult decât el. Nouă ne-au furat mingea din poartă și el se ia de noi!

Nouă ni s-au furat două puncte, lui ce i s-a furat? El vrea să fie furată Steaua, altfel țipă. Eu asta am văzut la el. Are atâta tupeu încât spune că unele echipe marchează din ofsaid. Vă dați seama cât tupeu! Nu e niciun război, ăsta-i tupeul lui. Lui nu îi convine că n-a fost furată Steaua la ultimul meci. El e un băiat bun, dar spune că-și apără echipa lui. Băi, Dane, tu țipi și dacă Steaua nu e furată!

Le meciul direct,  cap și pajură! Pac, cap și pajură! Vine la noi, pac le dăm în cap. Îi batem de 4 ori tur-retur. Să vezi ce o să țipe atunci. Cum să dăm noi gol, el e Dan Petrescu, a venit în România. El nu-și dă seama că există lume aici care țipă mai tare. Îl am și pe MM aici. Mie nu-mi trebuie facebook să vorbesc, eu vorbesc în direct.

Cu alte cuvinte, el era supărat că Steaua a fost arbitrată corect. Convenția lui să vină în România era ca Steaua să fie furată", a spus Becali. 

Citește și:

 

Citește și:

Krasniqi pleacă de la Rapid! Dan Șucu dă o mare lovitură financiară, impresarul a confirmat acordul
Superliga
Krasniqi pleacă de la Rapid! Dan Șucu dă o mare lovitură financiară, impresarul a confirmat acordul
După Panduru, și Mihai Stoica schimbă televiziunea la Euro 2024 » A semnat și Reghecampf
Fotbal
După Panduru, și Mihai Stoica schimbă televiziunea la Euro 2024 » A semnat și Reghecampf
Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”
Liga Campionilor
Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (133)
dase
dase  •  21 August 2017, 17:41
Postat de grandetorito pe 21 August 2017, 17:32

Eu am sperat ca si dinamo sa faca o figura frumoasa, cum am sperat ca Viitorul, Astra sau Craiova sa aiba succes. Nu toti inteleg fenomenul si nu toti gandesc! Merci pentru sustinere, dase!

Era foarte important sa mergem măcar cu 2 echipe in cupele europene,indiferent care era a doua pe lângă Steaua. O sa ne fie din ce in ce mai greu sa ajungem in următorii ani si in grupele Europa League,dar limitații astia nu inteleg,singura lor bucurie este daca pierde Steaua.Desi mi-am propus de multe ori sa nu le dau replici ,totuși nu ma pot abtine cand ii vad cât sunt de îngusti la minte.

albusibiu
albusibiu  •  21 August 2017, 16:21

Campionul poate fi doar unul: Becali! Campionul la table de la Poarta Alba.

ionut.07
ionut.07  •  21 August 2017, 18:33

Becali nu mai are nevoie de nicio descriere. E cel mai nociv personaj pe care l-a avut sportul romanesc, el, la randul lui, fiind produsul unui cerc vicios al societatii construite de unii dupa '90. Pe termen scurt, se poate spera, doar, la disparitia lui din fotbalul autohton. Pe termen lung, din pacate, vor mai aparea multe asemenea pers, nu neaparat in sport, care sa-i imite comportamentul.

Vezi toate comentariile (133)
Comentează