FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Ce au făcut străinii lui Dinamo, după amânarea partidei cu Astra

Borja Valle descoperă România +4   FOTO
Borja Valle descoperă România

Articol de - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 17:48 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 18:08

Până să impresioneze în tricoul lui Dinamo, spaniolii aduși în mercato de Dinamo se bucură de ceea ce au găsit aici și descoperă Capitala și România.

Dinamo a avut pauză în acest week-end din cauza focarului de coronavirus de la Astra, astfel că jucătorii au avut o viață mai ușoară după 4 eșecuri la rând în Liga 1. Roș-albii au adus 14 fotbaliști noi în mercato, inclusiv o Armada iberică, 6 spanioli, Mejias, Rene, Isma Lopez, Borja Valle, Camara și Aleix Garcia, care încă nu au impresionat pe terenul de joc, echipa ajungând penultima în clasament, pe loc de retrogradare.

Jucătorii lui Dinamo, turiști prin România

Totuși, jucătorii nu și-au pierdut spiritul și, în continuare, se gândesc să ducă Dinamo în play-off. "Câinii" sunt relaxați și încearcă să descopere Capitala și diverse locații istorice, până la momentul anunțat de conducere, acela de a demara cursuri de învățare a limbii române. Dacă miercuri, când încă era programată confruntarea cu Astra, pentru a mai destinde atmosfera și a lega relațiile la echipă, Cosmin Contra le-a organizat o petrecere câmpenească elevilor săi, în acest week-end, dinamoviștii au îmbinat utilul cu plăcutul.

Spaniolii continuă să fie atrași de București. Dacă în urmă cu două săptămâni, ibericii s-au dus în gașcă, inclusiv cu consoartele, la Sinaia și la Bran, acum, câțiva dintre ei s-a bucurat de un week-end relaxat în centrul Capitalei. 

Borja Valle, în vizită la Cotroceni

Borja Valle a vizita zona Cotroceni, în timp ce Rene Roman a fost cu jumătatea lui în Cișmigiu. Portarul și iubita sa s-au fotografiat în ipostaze acrobatice în fața "Casei Poporului", care este un magnet pentru străinii lui Dinamo, cel puțin. Au fost și dinamoviști dedicați familiei și petrecerii de Halloween, Diego Fabbrini lăsându-se pictat pe față de fiica sa, Vittoria. 

Ştiu puţine cuvinte în limba română, dar mă voi înscrie la cursuri pentru a învăţa limba mai bine. Familia iubitei mele vorbeşte româna. Denisa este moldoveancă, dar familia ei trăieşte aici în România. Toţi vorbesc limba română, aşa că e un avantaj pentru mine când mă duc la ei
- Aleix Garcia, mijlocaș Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Omul care i-a adus pe spanioli e dezarmat: „Speranța nu a murit, e în comă. Timpul ne-a devenit dușman”

DINAMO. Gigi Mulțescu primește bani cu ţârâita de la spanioli: „Atât mi-au dat, dar n-am ce să le reproșez”

Citește și:

Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Superliga
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Campionate
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (18)
samertx
samertx  •  01 Noiembrie 2020, 22:16
Postat de Mihai Nistor pe 01 Noiembrie 2020, 21:33

Interesant cum niciun "jurnalist" nu mai spune nimic despre "smecheria" facuta de Astra. Brusc aveau doar 4 infectati. A doua zi. Dar deh,nu mai scrieti dupa ce ati aflat unde sau facut primele teste. Va taie tatuca alocatia.

Nu urlă presa prin presarii ei? Ah, dacă se întâmpla invers aveau subiecte până la Crăciun, ghinion. ))

samertx
samertx  •  01 Noiembrie 2020, 19:40
Postat de seththeman pe 01 Noiembrie 2020, 19:39

nu te apuca rasul. efectiv primiti ce meritati. umilinte inumane. nu le pasa nimanui de voi. sunteti doar o gluma proasta.

Ce primim? Ești prost din construcție, sau inadaptabil?

dvd1
dvd1  •  02 Noiembrie 2020, 13:49

Becali la puscarie. Atita e de zis. Iar "jucatorii" lui Dinamo s-au "pregatit" din greu de retrogradare. In loc sa stea doar pe antrenamente poate poate se lipeste ceva si de ei (nu e nici o sansa pt ca sint cele mai mari petarde care exista) ei umbla hai hui prin oras. Ce credeti ca va fi la meciul cu Viitorul? 100% infringere la scor de maidan. Oare nu e clar pt oricine ca Dinamo nu mai exista si ca retrogradeaza sigur? (in mod normal Dinamo ar trebui sa se retraga imediat din campionat. Asta chiar azi.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează