FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mesajul clar al unui arbitru FIFA: „Chiar dacă sunt foarte buni, Hațegan și Kovacs nu ajungeau în Elite fără Kyros Vassaras”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 11:25 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 12:23

Cristi Balaj a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și a decis să vorbească despre influența lui Kyros Vassaras asupra arbitrajului din România și despre ascensiunea lui Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, este difuzată în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00, pe GSP.RO

- Acum, arbitrii noștri, Hațegan și Kovacs, au susținerea lui Kyros Vassaras.
- Probabil nu ar fi ajuns aici, chiar dacă sunt arbitri foarte buni și merită să fie acolo. 

- Tu ce părere ai de Vassaras?
- Cum avem nevoie de antrenori români la echipa națională, așa cred că la CCA ne trebuie un român, care să locuiască aici, care să se plimbe la Liga 3, Liga 2 și Liga 1 să caute arbitri. Avem arbitri foarte buni care meritau să fie în fruntea CCA. Eu am spus de Daum încă de la început că este un eșec total! Noi nu aveam nimic în comun cu profilul jucătorului german. Ne asemenăm cu italianii și spaniolii.

- Federația acceptă situația. La fel și la CCA trebuie să fie un român!
- Lui Kyros îi convine. Și prost nu e cel care cere, ci cel care dă! Faptul că are un salariu mare și cei de la Federație acceptă perioada scurtă petrecută de el în România în timpul campionatului arată că pe cei de la FRF nu-i deranjează situația. Să fie sănătoși!

- Vassaras putea să rămână instructorul României.
- Kyros este un pedagog excelent și trebuia să rămână un colaborator pentru implentarea regululor de la UEFA!

"Eu încerc de fiecare dată la TelekomSport să găsesc argumente în favoarea deciziilor arbitrilor și de multe ori am fost contestat că le iau apărarea"
Cristi Balaj, fost arbitru internațional

URMĂREȘTE TOATĂ EMISIUNEA CU BALAJ

CITEȘTE ȘI:

FCSB. EXCLUSIV Florinel Coman s-a accidentat la petrecere! Ce a făcut vedeta de la FCSB + cât va lipsi de pe teren

Mirel Rădoi joacă TOTUL în 75 de zile! Câștigăm grupa, 90% suntem în barajul pentru Mondial

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (6)
petschovschi
petschovschi  •  21 Iunie 2020, 00:49

Domnule Balaj, în decembrie 2012 Hațegan promova în Elite Development (fără niciun Kyros): https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/promovat-ovidiu-hategan-e-aproape-de-elita-arbitrilor-continentali-are-sanse-sa-conduca-la-euro-2016-380259.html

petschovschi
petschovschi  •  20 Iunie 2020, 20:31
Postat de ajfmm pe 20 Iunie 2020, 19:11

Balaj a fost CLAR : a raspuns la o intrebare si a spus ca probabil si ca ei merita sa fie acolo...citeste continutul , nu titlu !!!

AJF MM înseamnă AJF Maramureș, unde Balaj era președinte. Pentru informația generală: Balaj NU A FOST în Elite. A dost doar în Elite Development, anticamera Elite. El minte cu bună știință. Iar Balaj a spus clar: Hațegan si Kovacs, probabil nu ar fi ajuns acolo fără Kyros (că meritau sau nu, asta nu mai contează). Iar la meciul acela de la Moscova, Spartak- Basel, n-a dat și un penalty aiurea (întors de adițional) ?

ajfmm
ajfmm  •  20 Iunie 2020, 19:11
Postat de petschovschi pe 20 Iunie 2020, 13:59

Vorbește frustrarea din Balaj. Pînă una-alta, cu Kyros, România are 2 arbitri în Elite, iar Italia doar 1. Iar România e una din puținele țări europene cu 2 arbitri în Elite. Care e nemulțumirea pînă la urmă ? Și dacă despre Kovacs s-ar putea spune că influența lui Kyros& Deaconu a contat, despre Hațegan chiar nu. Hațegan e în Elite din 2015, la puțin timp după ce Kyros a ajuns în România (în august 2014). Pînă să ajungă Kyros în România, Hațegan avea deja în palmares meciuri în grupele Champions League, optimi de finală în Europa League, o semifinală de EURO 21. Practic, avansarea sa în Elite era doar o chestiune de timp, ea fiind certă prin prisma performanțelor sale internaționale de la acel moment. Și Balaj știe aceste amănunte, de aceea gestul lui e unul urît, care-i trădează caracterul ...

Balaj a fost CLAR : a raspuns la o intrebare si a spus ca probabil si ca ei merita sa fie acolo...citeste continutul , nu titlu !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează