FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mihai Stoica, reacție după egalul cu Viitorul: „Înțeleg că de ani de zile Kovacs e rezident în Cluj” » Ce le-a răspuns fanilor care i-au cerut un atacant

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 17:12 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 17:38

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a postat pe facebook un mesaj după egalul spectaculos cu Viitorul, 2-2.

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit despre arbitrul Istvan Kovacs, despre care a spus în mai multe rânduri că a dezavantajat-o pe FCSB, și despre duelul cu formația lui Mircea Rednic.

„Am spus după meciul cu CFR și am spus degeaba. Așa cum am făcut-o după multe meciuri în care arbitrul despre care înțeleg că de ani de zile e rezident în Cluj ne-a dezavantajat (e opinia mea, se pare că nu și cea a CCA, dacă e delegat cu fervoare la meciurile noastre).I-am întors pe Viitorul de la 0-1 și nu părea să ne împiedice Kovacs să câștigăm. Ne-am împiedicat singuri. 

Man + Tănase au mai multe goluri marcate decât partenerele noastre de competiție. Până la etapa asta erau la egalitate cu Sepsi. Acum, au un gol mai mult. Din păcate”, a fost mesajul lui MM Stoica.

Întrebat de fani când va transfera FCSB un atacant de careu, MM Stoica a răspuns scurt: „Pentru cei care cer insistent un nr 9, tăiați 2 din următorii 6 : Olaru, Moruțan, Man, Tănase, Coman, Tavi Popescu (să-i facem loc băiatului)”. 

VIDEO Ionuț Rada, analiză amplă după Viitorul - FCSB 2-2

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ștucan, despre metamorfoza lui Mihai Stoica » De la reformatorul autentic la managerul mut: „Dedulcit la compromis, anesteziat de timp și resemnat profesional”

Victor Becali, despre conversațiile purtate de Mihai Stoica la pauza meciului cu Viitorul: „FCSB este pe primul loc, deci e condusă bine”

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (40)
10217238628100189
Claudiu Ceclan  •  20 Ianuarie 2021, 17:57

asta sau e prost sau face pe prostul inclin catre a 2 varianta ...pai arbitri cu resedinta in Bucuresti cum e? dar asa e cand se ia interviuri la puscariasi...probabil si procurorul era din Cluj

parpalache
parpalache  •  20 Ianuarie 2021, 19:04

O fi!Dar tusierul Marinescu ala unde o fi rezident mai MM?Ca omul si-a facut „treaba”!A ridicat steagul la golul dat de Lukasen!Iar Kovacs unde o fi gresit?Nu cumva ca a inventat un penalty pentru fcsb- la simularea tanarului Octavian Popescu?Sau ca n-a dat penalty pentru Viitorul- la faultul lui Cretu asupra lui Pitu?

gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  20 Ianuarie 2021, 18:09

Rezident la Cluj > rezident la Rahova.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează