FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Moment stânjenitor pentru un cunoscut fotbalist român » Umilit de Thomas Tuchel, antrenorul lui PSG: „Ne-a lăsat cu mâinile întinse”

Tuchel e antrenorul lui PSG din 2018. foto: Guliver/Getty Images
Tuchel e antrenorul lui PSG din 2018. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 12:16 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 12:39

Răzvan Pleșca (37 de ani), „veteranul” lui Gaz Metan Mediaș, a fost invitat joi la GSP Live, unde a rememorat întâmplări inedite petrecute de-a lungul carierei. Experimentatul goalkeeper a relatat întâlnirea avută în 2011 cu Thomas Tuchel, actualul antrenor al lui PSG.

În acel sezon, Tuchel o antrena pe Mainz, echipă care a fost eliminată de Gaz Metan Mediaș în turul III din preliminariile Europa League. La conferința de presă premergătoare partidei retur, goalkeeper-ul Răzvan Pleșca, cel care avea să devină eroul acelei „duble”, a trecut printr-un moment stânjenitor în compania tehnicianului neamț. 

Răzvan Pleșca, amintire neplăcută cu Thomas Tuchel: „Ne-a lăsat cu mâinile întinse”

„Din păcate, nu e o amintire prea frumoasă. Am participat cu Cristi Pustai la conferința de presă de dinaintea meciului retur. De la ei, au venit Tuchel și căpitanul lor.

Am așteptat să termine conferința de presă. Când au ieșit, ne-am îndreptat spre ei cu mâinile întinse, dar au trecut pe lângă noi și ne-au lăsat așa. Erau aroganți, supărați că au făcut această deplasare până la Mediaș. Ei s-au cazat la Sibiu, au venit cu autocarul până la Mediaș, iar drumul nu era foarte bun la vremea respectivă”, a dezvăluit Răzvan Pleșca, la GSP Live. 

Thomas Tuchel, 47 de ani, e antrenorul lui PSG din 2018. Între 2015 și 2017, Tuchel a pregătit un alt colos, Borussia Dortmund. Neamțul și-a început cariera de antrenor la FC Augsburg II, iar ulterior a ajuns la Mainz, unde a stat 5 ani, între 2009 și 2014.

Ce minune la Mediaș!

O performanță puțin apreciată la vremea ei și uitată în ziele noastre. În sezonul 2011-2012, Gaz Metan producea o surpriză de proporții în turul III din preliminariile Europea League, reușind s-o elimine pe Mainz, echipă care terminase pe 5 în Bundesliga. Grupare care avea în componență vedete precum Andreas Ivanschitz sau Maxim Choupo-Moting!

După 1-1 în turul de la Mainz, Gaz Metan a rezistat eroic în retur și a trimis meciul în prelungiri și, ulterior, la penalty-uri. Portarul Răzvan Pleșca a fost erou, a apărat două penalty-uri, iar micuțul oraș de pe malul râului Târnava Mare reușea o performanță uluitoare: calificarea în play-off-ul Europa League, unde a pierdut ulterior fața Austriei Viena.

EXCLUSIV Moment stânjenitor pentru un cunoscut fotbalist român » Umilit de Thomas Tuchel, antrenorul lui PSG: „Ne-a lăsat cu mâinile întinse”

Pleșca a evoluat de-a lungul carierei pentru FC Național, Politehnica Iași, Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani. La Mediaș, Pleșca e un jucător emblematic: a evoluat în 248 de meciuri în toate competițiile, evoluând alături de Gaz și în cupele europene.

Citește și alte știri de actualitate: 

„Nuevo Dinamo” se destramă curând: „99% spaniolii nu vor mai continua”

FOTO Imaginea serii în Liga Campionilor! Ce a făcut Mircea Lucescu imediat după finalul partidei de pe Camp Nou

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (6)
dutedica
dutedica  •  06 Noiembrie 2020, 17:48
Postat de Sorin Postelnicu pe 05 Noiembrie 2020, 14:14

Ce replică de om necrescut! Antiromân!

Daca atat te duce capul, atat si spui. Era un indemn de a aplica intocmai niste obligatii minimale de comportament. Orice norma de bun simt spune ca datoria de a initia o strangere de mana sau un salut este a celor care se deplaseaza si nu a celor care stau pe loc. In consecinta Plesca trebuia sa astepte initiativa lor de a da mana si daca nu a venit, el trebuia sa stea linistit si sa-si vada de treaba. Cumpara-ti o carte de bune maniere in loc sa dai banii pe bere si seminte de dovleac. Dovleac ai, semnitele iti mai lipseseau.

1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  05 Noiembrie 2020, 14:14
Postat de dutedica pe 05 Noiembrie 2020, 13:24

Morala: Nu mai întindeti mâna, rumâni!

Ce replică de om necrescut! Antiromân!

486304511540806
Rosca Florin  •  05 Noiembrie 2020, 13:55

NU AU FOST UMILITI AI NOSTRII....CEILALTI AU DAT DOVADA DE NESIMTIRE....EI S-AU FACUT DE RAS....SI CA DOVADA...DUMNEZEU I-A PEDEPSIT SI NU S-AU CALIFICAT....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează