FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Sorin Cârțu, neiertător: „FCSB să nu uite de penalty-ul dat de preacuviosul lor Tudor”

Sorin Cârțu, neiertător după meciul cu FCSB: „Să nu uite de penalty-ul dat de preacuviosul lor Tudor” // foto: Imago
Sorin Cârțu, neiertător după meciul cu FCSB: „Să nu uite de penalty-ul dat de preacuviosul lor Tudor” // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2022 21:25 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 09:00

Universitatea Craiova s-a impus în etapa #3 din play-off-ul Ligii 1 în fața celor de la FCSB, scor 2-0, iar victoria oltenilor a creat un val de nemulțumiri în rândul roș-albaștrilor, care au acuzat arbitrajul.

Craiova a deschis scorul de la punctul cu var, după ce Iulian Cristea l-a faultat pe Andrei Ivan în careu, iar arbitrul întâlnirii, Horațiu Feșnic, a dictat lovitură de pedeapsă, pe care același Ivan a fructificat-o înaintea intrării la vestiare.

Cei de la FCSB au contestat vehement decizia centralului, afirmând că echipa oaspete a fost avantajată la acest duel câștigat și în urma căruia șansele bucureștenilor de a cuceri campionatul s-au diminuat considerabil. 

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele oltenilor, a venit cu replică pentru cei de la FCSB, după ce în ultimele zile aceștia au afirmat că au pierdut pe nedrept duelul desfășurat duminică seara pe Arena Națională. 

Știm cine este arbitrul pe care CCA l-a delegat la derby-ul dintre CSU Craiova și CFR Cluj
DELEGARE
Știm cine este arbitrul pe care CCA l-a delegat la derby-ul dintre CSU Craiova și CFR Cluj

Sorin Cârțu, nemilos după acuzele celor de la FCSB: „Nu știu de ce comentează atât. Dacă s-ar fi concretizat, erau o japcă”

Sorin Cârțu a fost vehement după ce adversarii de la FCSB au declarat că oltenii nu a meritat victoria. Aceștia au afirmat că au dominat categoric partida, iar în urma jocului ar fi trebuit să fie învingători.

Președintele oltenilor nu a uitat meciul din returul sezonului regulat, atunci când FCSB s-a impus în prelungiri, scor 3-2, după un gol marcat de Andrei Cordea, deși Craiova controlase jocul.

Sunt puțin dezamăgit de toate comentariile astea făcute și cât a plâns adversarul prin faptul că ar fi dominat și că nu e meritat rezultatul. Le-aș reaminti ce s-a întâmplat în partida de la Craiova, când au câștigat în minutul 93, după o repriză a doua în care nu prea au contat. Li se putea întâmpla ca acel gol din minutul 93 nici să nu conteze, să fie doar pentru micșorarea handicapului.

Sunt multe comentarii, dar eu mă bucur că nu suntem într-o săptămână în care să plângem că am primit gol dintr-un fault clar al lui Vinicius. Ei aduc mereu în prim-plan niște ocazii clare, cum a fost capul lui Vinicius, rezultat în urma unui fault grosolan la Papp. Ei au avut niște ocazii prin niște lovituri de cap care nu sunt atât de imparabile încât portarul să nu poată reacționa. 

Nu știu de ce comentează atât, aduc în evidență niște momente care, dacă s-ar fi concretizat, erau o japcă. Și atunci de ce tot comentăm atât? Ar trebui să trecem mai ușor. Să nu uite ce s-a întâmplat în retur, când și noi am avut frustrările noastre, pentru că am primit gol în minutul 93”, a declarat Sorin Cârțu la Pro Arena.

Sorin Cârțu face apel la trecut: „Să nu uite un penalty dat de preacuviosul lor Tudor”

Cârțu le-a amintit bucureștenilor inclusiv de penalty-ul pe care l-au primit pe nedrept la ultima partidă jucată pe vechiul „Ion Oblemenco”, înainte de demolare, în octombrie 2014, și în urma căruia s-au calificat mai departe în Cupa României.

„Faza asta cu Ivan să nu uităm că am avut-o și în partida în care a fost faultat tot de Cristea, când am pierdut în minutul 90, pe timpul lui Piți. Să nu uite penalty-ul pe care l-au primit la sărbătoarea demolării stadionului, în Cupă, când au mers mai departe și noi am stat acasă dintr-un penalty dat de preacuviosul lor Tudor. Știm multe. Să nu mai comenteze, să le lase așa”, a concluzionat Cârțu.

E o mare minciună rezultatul ăsta, am dominat la toate capitolele. (...) Cred că, în situaţia în care intram cu 0-0 în pauză, era altceva. Penalty-ul e un mare semn de întrebare. Să dai penalty la... Nici nu ştii la ce ai dat. Ce acoperire regulamentară? E nu înţeleg unde e faultul ăla atât de clar. Nu dai când nu eşti sigur, el a ezitat puţin. Are un delay. 
 
- Mihai Stoica, manager general FCSB, pentru Orange Sport

Citește mai multe știri

Craiova, transfer pentru titlu » A pus ochii pe un jucător care a câștigat patru trofee în Liga 1
CSU CRAIOVA
Craiova, transfer pentru titlu » A pus ochii pe un jucător care a câștigat patru trofee în Liga 1
Caz incredibil: CFR a încălcat regulamentul, dar NU pățește nimic! Petrescu n-avea voie să stea pe bancă la meciul cu FC Argeș + Va fi suspendat la Craiova
CFR CLUJ
Caz incredibil: CFR a încălcat regulamentul, dar NU pățește nimic! Petrescu n-avea voie să stea pe bancă la meciul cu FC Argeș + Va fi suspendat la Craiova

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (15)
raspunzel
raspunzel  •  08 Aprilie 2022, 15:16
Postat de Madalin Mataragiu pe 08 Aprilie 2022, 07:44

sa nu uitam ca daca nu erau arbitrii in acest sezon C F R era deja campioana cum a castigat F C S B meciul cu UTA sau cu alte echipe hai sa fim seriosi distanta dintre CFR si FCSB de acum se datpreaza in mare parte greselilor de arbitraj pro-FCSB de ce nu a iesit asa-zisul manager de la FCSB sa spuna adevarul dupa meciurile in care echipa sa a fost avantajata pe fata sa spuna adevarul de aia ne elimina SAHTIOR KARAGANDY sau KF LACI

Dudelange...liga primariilor...telefoane...telefoane :)))

raspunzel
raspunzel  •  08 Aprilie 2022, 15:13
Postat de robotucigas pe 08 Aprilie 2022, 02:05

Cred ca domnul Cîrțu ar trebui sa vadă mai bine jucători, sa facă chestii utile în fotbal. De ce trebuie sa intri în jocul lor? Domnule cîrțu decand ești la Craiova președinte nu a venit un jucător de doamne ajută. Asta trebuie sa spui, și ca patronajul nu vrea performanțe. Eu se sabotează intenționat, ca în iarna. Toți vedeau ca trebuiesc jucători și voi v-ați făcut ca plouă. Dar la vânzări sunteți primi are își dau și mama. Voi vreți campionate și mereu vindeți căpitani, și cel mai bun jucător al tău. Cicâldău a fost 5 milioane în 3 ani, ce ați câștigat la afacerea asta? Dacă țineți jucători acasă, făceați o echipa puternica și aduceți banii din Europa, cred ca va durea capul. Tot urlați ca vreți Europa, dar de fiecare dată vindeți ce este mai buna. Ia campionatul CFR care nu vinde jucători, și le mărește salariul sa rămână la ei. Merg în Europa și iau banii și de acolo. Voi din ce dracu luați bani! Din prostia patronajul și a conduceri. Sunteți praf, iar răspunsul le dați pe teren, nu la tv sau la ziare. Arătați că au greșit bătând din nou fcsb.. Asa se face performanțe, nu pe la televizor și iei bani degeaba la club

GSP rugam opriti masacrarea limbii romane de catre acest individ ... la inceput am crezut ca este o limba straina...am incercat Google Translate...tot da eroare la traducere ...apoi am inteles ca este o varianta de limba romana ...in care nu exista nici-un fel de reguli ...iei cuvinte ...le pui unul langa altul...si gata ...rog opriti acest masacru !!!:))))))

pittt
pittt  •  08 Aprilie 2022, 12:41
Postat de Constantin Valentin pe 08 Aprilie 2022, 10:32

Ba voi sunteti normali ! Pai ce facem aici rescriem istoria arbitrajului din Romanica !Este vorba despre ultimul meci jucat intre cele doua formatii CSU Craiova si FCSB , meci castigat cu mult noroc si un penalty inventat de Horatiu Fesnic ! Asta insa nu absolva jucatorii FCSB ului de faptul ca nu au reusit sa marcheze si sa castige...

Asa e!! Ce mai contează toate meciurile alea câstigate *** de FCSB? Acum a pierdut si bineînteles de câte ori pierde se caută motive . A fost pe nedrept. Toate penalty-urile dictate împotriva FCSB au fost pe nedrept. Ce să-ti spun?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează