FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Cariera lui Alexa s-a prăbușit! Unde a ajuns să antreneze „Chirurgul”: „E un proiect de viitor aici”

Dan Alexa e noul antrenor de la CSM Reșița
Dan Alexa e noul antrenor de la CSM Reșița

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 12:34 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 14:02

Dan Alexa (41 de ani) și-a găsit echipă după plecarea de la ASU Poli. Cel poreclit „Chirurgul” va antrena în Liga 3, la CSM Reșița, echipă retrogradată din liga secundă.

„Am hotărât să vin la Reșița, a contat foarte mult respectul pe care îl am față de domnul primar, dânșii m-au dorit foarte mult. Mereu am văzut aici un proiect de viitor, se poate face o echipă bună

În momentul acesta, plecăm la un nou drum. E un moment greu, trebuie plecat de la zero, trebuie creată o echipă. Obiectivul meu personal aici este promovarea. Acolo tind, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Am suportul oamenilor de lângă mine, asta contează enorm pentru mine ca antrenor”, a spus Alexa, în cadrul conferinței de presă de astăzi. 

Cariera lui Dan Alexa s-a prăbușit

Considerat la un moment dat unul dintre cei mai promițători antrenori din noul val, cariera lui Dan Alexa a luat-o la vale în ultima perioadă. Din Liga 1, tehnicianul de 41 de ani ajunge astfel în cel de-al treilea eșalon din România. Alexa a ratat pentru al doilea sezon consecutiv promovarea în Liga 1. În 2020, a clacat în ultima etapă cu Rapid, 1-1 cu Turris , iar în acest an a ajuns cu noroc în play-off cu ASU Poli, unde a terminat pe ultimul loc.

El le-a mai pregătit pe ACS Poli Timișoara, Rapid, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Astra și ASU Poli.

VIDEO Dan Alexa, prezentat la CSM Reșița

Dan Alexa, produsul familiei Reghecampf? 

În vara lui 2020, „Chirurgul” a ținut să se delimiteze, într-o intervenție avută la GSP Live, de eticheta pusă de Anamaria Prodan, care a declarat că „Dan Alexa este cel mai apropiat om al nostru, este un produs de-al meu”. 

„Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știți foarte bine. Creația ei … Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă”. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Andrei Cristea nu renunță! A semnat cu noua echipă + alte două transferuri tari

EXCLUSIV „Mă simțeam ca într-o cușcă, beam zilnic două sticle de vin” » Marius Onofraș, dezvăluiri brutale despre calvarul de la FCSB

Citește și:

Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Nationala
Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”
Nationala
Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”
Nationala
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (13)
dora
dora  •  30 Iunie 2021, 14:16

Măcar ăsta antrenează pe undeva...în comparație cu Ionuț Chirilă !

maistorkokir
maistorkokir  •  30 Iunie 2021, 21:24

Ce proiect de viitor poate fi in fotbalul din Resita, cand urbea in sine n-are nici un viitor?

siriussirius
siriussirius  •  30 Iunie 2021, 17:14

A antrenat la echipe de valori apropiate intre cdase de liga intii si retrogradate-prmovate pentru L2siL3,nu i sa prabusit cariera e la acelasi nivel adica mediocru.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează