FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Război deschis între națională și FCSB din cauza lui Alibec! Steliștii reacționează dur după accidentarea atacantului

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2017 11:36

Atacantul Denis Alibec a pierdut lotul României pentru meciul cu Polonia, de la ora 21:45, după două "reprize" ale unei mai vechi pubalgii. Totuși, dinspre FCSB se ripostează: "Niciodată nu s-a plâns de aşa ceva"

Sosit chiar în prima zi la lot, cu două săptămâni înainte de reunirea oficială, după doar 8 zile de vacanţă, Denis Alibec a fost marele ghinionist din rândul "tricolorilor". Pubalgia pe care resimţit-o prima dată în urmă cu trei ani a recidivat. Prima dată cu trei zile înainte de reunire.

Apoi, după numai trei zile, a revenit. Iar durerile l-au determinat să renunţe cu o zi înainte de plecarea în Polonia. "Aş fi vrut să joc, să fiu acolo, cu băieţii, dar accidentarea m-a scos din calcule. Am sperat până în ultimul moment, însă durerile erau tot mai mari. Îmi pare rău! Am încredere în băieţi, i-am văzut determinaţi. Avem nevoie de victorie, e ultima şansă! Eu cred în echipă. Voi fi fanul lor numărul unu!", a spus ieri fotbalistul celor de la FCSB.

"La noi nu a avut nicio problemă"

Surse din preajma echipei pregătite acum de Nicolae Dică susţin însă că "Alibec nu a spus nimănui de la club, niciodată, că ar avea probleme repetate din cauza unei pubalgii".

"De altfel, el a jucat mereu, nu a avut nicio durere. Inclusiv în meciul cu Craiova, în ultima etapă, când a şi marcat o dublă. La lot, probabil că s-a întâmplat ceva. Poate de la efort, poate de la teren", au continuat respectivele surse. Alibec nu a fost ieri la vizita medicală a celor de la FCSB şi a spus că "deocamdată nu ştiu de cât timp voi avea nevoie să mă refac".

  • Meciul dintre Polonia și România joacă azi, de la ora 21:45, la Varșovia, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1

LOTUL COMPLET:

Portari: Tătărușanu (Fiorentina, 43 meciuri/0 goluri la națională), Pantilimon (Watford, 24/0), Niță (FCSB, 0/0), Lung Jr. (Astra, 3/0)

Fundași: Benzar (FC Viitorul, 5/0), Țîru (FC Viitorul, 1/0), Chiricheș (Napoli, 45/0), Săpunaru (Astra, 21/0), Gardoș (Southampton, 13/0), D. Grigore (Al Sailiya, 28/0), Toșca (Betis, 5/0), Latovlevici (Karabukspor, 11/0), C. Ganea (FC Viitorul, 0/0)

Mijlocași: Hanca (Dinamo, 0/0), R. Marin (Standard Liege, 5/1), Bicfalvi (FC Ural, 3/0), Pintilii (FCSB, 34/1), Stanciu (Anderlecht, 12/5), Băluță (CSU Craiova, 0/0), Chipciu (Anderlecht, 27/4), Stancu (Bursaspor, 48/12)

Atacanți: Rotariu (Club Brugge, 3/0), Grozav (Terek Groznîi, 13/3), F. Andone (Deportivo, 13/1), Alibec (FCSB, 7/1), Ivan (CSU Craiova, 4/0)

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13p
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează