INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NICE - OLYMPIQUE MARSEILLE 2-4

FOTO + VIDEO Meci superb în Ligue 1, cu Balotelli și Payet în prim-plan » Nice și Marseille au oferit un show delicios, câștigat de OM cu 4-2

FOTO: Reuters +10   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 23:55

Nice și Marseille au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului din Ligue 1, OM impunându-se cu un spectaculos 4-2, deși a fost condusă cu 0-2. 

Împinsă din tribune de o galerie entuziasmantă, Nice a început ca din tun meciul, marcând prin Balotelli, în minutul 4. Italianul a înscris cu capul, în urma unei centrări venite din corner, de la Lees Melou.

Nice și-a majorat avantajul 12 minute mai târziu, prin Jean Seri, care a înscris printr-un șut superb de la 25 de metri.

Ocampos a redus din diferență pentru Marseille în minutul 25, speculând o greșeală din defensiva lui Nice.

Total nesperat, OM a răsturnat scorul înainte de pauză. Mai întâi, Lees Melou a marcat în proprie poartă în minutul 41, pentru ca Ocampos să realizeze "dubla" în minutul 45, după o eroare a goalkeeper-ului Cardinale.

După pauză, Marseille a mai înscris o dată, prin brazilianul Luiz Gustavo, care a interceptat o minge la jumătatea terenului, a avansat curajos spre poarta adversă și a înscris cu un șut de la marginea careului.

Mijlocașul nu a mai fost la fel de norocos patru în minutul 55, când a văzut roșu direct după o intrare extrem de agresivă asupra lui Lees Melou.

Nice a avut ocazia să micșoreze proporțiile scorului, însă atacantul Alassane Plea a ratat un penalty în minutul 82, șutând în veteranul Steve Mandanda. 

Partida "cu de toate" de pe Allianz Riviera s-a terminat în cele din urmă 2-4. Echipa de pe Coasta de Azur a ratat șansa de a urca în clasament, situându-se momentan pe locul 10, cu 10 puncte.

De partea cealaltă, Olympique Marseille a urcat pe 3, cu 16 dpuncte, la egalitate cu Nantes, formația la care evoluează goalkeeper-ul român Ciprian Tătărușanu.

VIDEO cu golurile partidei

Echipele de start:

Nice: Cardinale - Souquet, Dante, Le Marchand, Sarr - Saint-Maximin, Mendy, Seri, Lees Melou - Plea, Balotelli
Antrenor: Lucien Favre

OM: Mandanda - Sakai, Rami, Rolando, Arnavi - Zambo Anguissa, Luiz Gustavo - Thauvin, Payet, Ocampos - N'Jie
Antrenor: Rudi Garcia

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează