INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO 0-0

VIDEO Conducerea lui CFR Cluj reclamă arbitrajul din returul cu Lazio: „Oprește meciul când noi scăpăm pe contraatac?!” + Nici Petrescu nu s-a abținut

CFR Cluj reclamă arbitrajul din meciul cu Lazio / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +20   FOTO
CFR Cluj reclamă arbitrajul din meciul cu Lazio / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 24 februarie 2023 10:44 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 12:31

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, nu și-a putut ascunde nemulțumirea la finalul meciului retur cu Lazio, din Conference League, încheiat 0-0. Deși a lăudat prestația „feroviarilor”, oficialul s-a plâns de maniera de arbitraj a neamțului Felix Zwayer. 

  • CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Lazio, 0-0, și a fost eliminată în play-off-ul pentru optimile Conference League. În tur, la Roma, Lazio s-a impus cu 1-0.

Fostul arbitru internațional s-a legat de faza petrecută în repriza secundă, când „centralul” a oprit mult prea ușor un contraatac periculos al clujenilor, după ce doi fundași de-ai lui Lazio s-au ciocnit la jumătatea terenului. Arbitrul a oprit meciul, indicând că apărătorii italienilor s-ar fi lovit în zona capului. Conform protocolului, arbitrul e obligat să oprească meciul în momentul în care un jucător suferă o lovitură în zona capului și există riscul producerii unei comoții cerebrale.

Nici Dan Petrescu n-a trecut peste faza respectivă: „Ne-a lipsit un arbitru inspirat, fiindcă nu ai cum să oprești acel contraatac”, a comentat „Bursucul”, cel care, pe margine, a protestat vehement.

Ba chiar a mers să-i comunice arbitrului de rezervă că cei doi fotbaliști de la Lazio s-au lovit, de fapt, picior în picior. De altfel, unul dintre aceștia a fost surprins ieșind de pe teren șchiopătând.

Conducerea lui CFR Cluj reclamă arbitrajul din returul cu Lazio

„Sunt mândru de jucători, de staff-ul tehnic, de Dan Petrescu. Ne-a scos Lazio dintr-o fază fixă. 

Trecem și peste situațiile în care doi jucători ai echipei adverse se ciocnesc fară să se accidenteze, iar arbitrul oprește jocul deși noi scăpam pe contraatac cu o ocazie clară. Nu avem ce să facem, toate astea fac parte din joc. Încercăm să cernem, să tragem concluzii”, a punctat Balaj. 

„Trebuie să spun că, dacă jucătorii au prestat astfel, asta s-a datorat și suporterilor, care au venit să ne încurajeze. Deja sunt obișnuiți să câștigăm campionate, cupe, iar uneori stau în fața televizorului. Dar în meciurile importante sunt alături de noi”, a mai spus oficialul campioanei, mulțumindu-le celor 18.000 de spectatori prezenți la duelul de joi seara. 

Felicit echipa, a făcut un joc fantastic! Ne-a lipsit un arbitru inspirat, fiindcă nu ai cum să oprești acel contraatac când se lovesc doi jucători genunchi în genunchi. Ne-a lipsit și norocul. Dar băieții au dat tot, au avut ocazii și în 10 contra 11. Chiar m-au șocat în unele momente ce bine și ce curajos au jucat, ce atitudine au avut.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

5a fost nota primită de „centralul” Felix Zwayer în caseta tehnică din GSP

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

VIDEO Dan Petrescu explică de ce nu l-a schimbat pe „corijentul” lui CFR Cluj din returul cu Lazio: „Ăsta a fost motivul!”

FOTO Ce nu s-a văzut la TV » Momentul inedit care l-a avut în prim plan pe Camora

Citește și:

Schimbare: cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024
Nationala
Schimbare: cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024
Daniel Bîrligea părăsește Superliga după Euro 2024! Neluțu Varga are oferte de nerefuzat pe masă » Câți bani va lua CFR Cluj
Superliga
Daniel Bîrligea părăsește Superliga după Euro 2024! Neluțu Varga are oferte de nerefuzat pe masă » Câți bani va lua CFR Cluj
Debut la Euro după ce am lăsat Italia acasă » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani
Nationala
Debut la Euro după ce am lăsat Italia acasă » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (16)
planetfun
planetfun  •  24 Februarie 2023, 17:47
Postat de paolo12 pe 24 Februarie 2023, 12:39

"Ne-a lipsit un arbitru inspirat, fiindcă nu ai cum să oprești acel contraatac...". Da' vreun șut pe poarta în cele doua meciuri?

Le-a lipsit un arbitru prieten.

gazistu
gazistu  •  24 Februarie 2023, 15:50

bun, a gresit ... in rest, voi ati fost tot pe ei, i-ati inghesuit la ei in careu, asa-i?

Offside_
Offside_  •  24 Februarie 2023, 14:07
Postat de rav410wrc pe 24 Februarie 2023, 13:00

Ce mai, viciere de rezultat !! Era o faza clara de 2 kfc-isti, singuri cu poarta goala ... Bine, nici asa NU e sigur ca dadeau mingea pe poarta, da' cine stie !? ;))))

Lasă i pe obositii ăștia de atâtea titluri, nu vezi ca nici public nu mai au ca li s a aplecat și spectatorilor sa tot vadă Cupe și campionate. Sigur marcau îți dai seama, nici un șut pe poarta tot meciul dar fix la faza asta îl programaseră :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează