INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Rafa Benitez prefațează „șocul” din sferturile Ligii Campionilor: „Real Madrid va căuta mingea, Liverpool un duel trepidant”

Rafa Benitez
(foto: Imago)
Rafa Benitez (foto: Imago)

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021 11:26 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 11:45

Rafa Benitez (60 de ani), născut în Madrid, trăiește la Liverpool, le-a antrenat și pe Real Madrid, și pe Liverpool și crede că cine-și va impune ritmul va câștiga: „Real va căuta mingea, Liverpool un duel trepidant”.

Cine-ar putea prefața mai bine remake-ul finalei Ligii de la Kiev, din 2018, decât unul ce-a stat pe ambele bănci tehnice? Un antrenor născut în Madrid și care i-a pregătit pe „albi" în 2015-216, dar mutat cu familia la Liverpool, unde a trăit cele mai mari bucurii între 2004 și 2010, s-a întors după aventura chineză (la Dalian) și nu vede o favorită clară în duelul campioanelor Spaniei și Angliei.

În condițiile absenței fanilor, Real are însă avantaj. Atmosfera de pe «Anfield» a contat decisiv în destule meciuri, mai ales în Europa", spune Rafa Benitez în interviul publicat de cotidianul Marca.

  • Real Madrid - Liverpool va avea loc mâine, de la ora 22:00, și este transmis în România de Digi 1, Telekom 1, Look Plus;

Rafa Benitez despre Real Madrid - Liverpool: „Am prieteni în ambele echipe"

Tehnicianul de 60 de ani, care a jucat două finale, câștigând una cu „cormoranii", a analizat atent cele două sfert-finaliste și crede că cine își va impune ritmul va avea câștig de cauză: 

Liverpool va dori meciuri trepidante, presing sus și va contraataca rapid. Real va căuta să țină mingea, să fie mai multe pauze. Are jucători de calitate, mereu și-a ridicat nivelul în a doua parte a stagiunii. Oricum am prieteni, multe amintiri frumoase în ambele tabere și prefer să nu dau o câștigătoare.
- Rafa Benitez

Sancțiuni extreme după scandalul de rasism din La Liga » Ce riscă jucătorul lui Cadiz
SPANIA
Sancțiuni extreme după scandalul de rasism din La Liga » Ce riscă jucătorul lui Cadiz

Lipsește căpitanul Sergio Ramos

Mult așteptata revanșă a lui Mo Salah nu se va produce, pentru că Sergio Ramos, care l-a rupt pe egiptean în acea ciocnire din Ucraina, s-a accidentat la echipa națională. Și ratează și returul de la Liverpool. Zidane ar prefera, potrivit AS, atacul cu Vinícius Júniorși Asensio încadrându-l pe Benzema ca parteneri ideali, cei trei având 33 de goluri și 14 de pase decisive în acest sezon.

4 trofeea cucerit Benitez cu Liverpool, niciunul la Real. Mai are opt cu Valencia, Inter, Chelsea și Napoli, câștigând toate trofeele europene și mondiale, mai puțin Cupa Cupelor

Virusul a afectat presezonul și forma de pregătire a antrenorilor și jucătorilor. S-au înmulțit grav accidentările, s-au schimbat condițiile de deplasare, iar Liverpool a suferit foarte mult.
- Rafa Benitez, manager spaniol

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

„Dubla” FC Porto - Chelsea din „sferturi” se va juca la Sevilla, deși Portugalia nu mai e în zona roșie

Ovidiu Hațegan revine în Champions League! Va arbitra un meci de foc în sferturi

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează