SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

Cum explică Federaţia dezastrul cu Cehia: "Sunt două cauze vizibile"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 17:44

Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, a analizat parcursul României de la Campionatul Mondial de Handbal, "tricolorele" oprindu-se luni în optimi după o înfrângere dramatică cu Cehia.

"În momentul de faţă sunt destul de afectat de rezultatul de ieri. Acest turneu în sine necesită mai mult timp pentru a fi analizat, dar, ca să fiu pragmatic şi să răspund la întrebare, sunt câteva cauze vizibile.

Lipsa de experienţă sau mai mult faptul că destul de multe fete au acuzat încărcătura meciului, vorbim despre un meci eliminatoriu la un Campionat Mondial. Iar al doilea lucru vizibil este maniera de arbitraj, dar nu în sensul negativ. Modul în care aceşti arbitri au arbitrat a dezavantajat echipa României. Să stai aproape o repriză cu un om în minus nu este uşor la acest nivel.

Nu abdic de la ideea de la care am pornit. Totuşi, lăsând la o parte dezamăgirea de ieri, România a terminat pe locul 10 un Campionat Mondial. Suntem în primele 10 echipe ale lumii la început de ciclu olimpic", a declarat Alexandru Dedu, potrivit ziare.com.

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (17)
lapusneanul
lapusneanul  •  12 Decembrie 2017, 19:12
Postat de tihi pe 12 Decembrie 2017, 19:16

Celelalte nationala nu au simtit "incarcatura meciului " ???Arbitrajul nu a influentat si celelate jocuri ? Arbitrajul la acest CM a fost una buna !! Eu cred ca selectia,puterea de concentrare si ambitia apasatoare de a castiga meciul facut sa pierdem!! Aceasta stare psihica s-a vazut si la meciurile din grupe,unde am castigat toate trei jocuri in ultimile minute.Jocurile nu au fost convingatoare.In optimi tocmai invers,am pierdut in ultimile secunde!!! Asa este in sport,asa este si norocul.Mai este de semnalat un aspect : am considerat Cehia o echipa de batut,mai slaba ca noi,cea ce a fost o greseala !! Toate echipele de la CM sint bune,nu se cunosc castigatoarele de la inceput !! Rusia s-a chinuit si a castigat in prelungiri...Serbia a pierdut...Norvegia a pierdut cu Suedia...etc...Deci nu poti dezaprecia si deyconsidera nici o echipa pe acest nivel.Noi am facut-o,ne-a lasat modestia si am pierdut !!Ce este de facut? O noua nationala,dar inainte de toate echilibrarea si organizarea unui puternic campionat intern. Momentan avem CSM Bucuresti pe o parte si restul echipelor pe cealalta parte!!Campionatul nostru nu este propice pentru asigurarea unei nationale puternice!!

tu esti un prostalau de maghiar..."arbitrajul la acest CM a fost UNA BUNA "...hahahahahaha........

ceaiuri
ceaiuri  •  13 Decembrie 2017, 18:06

ce lipsa de experienta..din 16 jucatoare..5-6au jucat sub 10min,(sau poate chiar deloc)2 portari si mai raman 8-9 jucatoare ce au dus greul(normal ca intervine si oboseala)iar cele ce au jucat..au destule meciuri in picioare..iar cu arbitrii totul devine subiectiv(vin dintr-un campionat puternic iar daca au mai gresit nu a fost cu intentie)dar ca jucator cu experienta poti citi"modul de arbitraj (raman la parerea ca numai oboseala a facut sa avem atatea eliminari)poate nu au fost convocate jucatoare ce puteau mai mult(antrenorul e suveran)dar inca nu se vede nici un progres in jocul echipei de cand a venit ibericul(neagu face tot)

alfabetta
alfabetta  •  13 Decembrie 2017, 11:50

Părerea d.ului Ghi din birt : "Strainii vin la noi cu multa gargara de angajament cer si mai multi bani da munca ioc rezultat *** Io propun pe Oanea al nostru sa antreneze sa fugareasca pe fete. Asa da cu biciu in cai ca fras au.Minca jar de frica Asta lipseste hanbalistelor"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează