SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Vâlcea și CSM București, victorii lejere în campionat

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 20:58

Campioana a câștigat 34-26 cu U Cluj, ”tigroaicele ” s-au impus la Brăila, 33-23SCM Rm. Vâlcea și CSM București continuă lupta la titlu, umăr la umăr. 

âAmbele formații s-au impus marți seara, fără emoții, și sunt la egalitate de puncte, 40, în clasament, după 16 etape.Vâlcea a fost condusă pe teren propriu cu 4-1 și cu 7-4 de U Cluj. 

Oltencele au revenit însă, dar au reușit să se desprindă destul de greu. Au intrat la pauză în avantaj, 17-13, iar în partea a doua ardelencele nu au mai avut putere să revină. Vâlcea a controlat jocul, toate jucătoarele au intrat pe teren, iar campioana s-a impus cu 34-26. Alexandra Badea cu 8 goluri și Mireya Gonzalez cu 7 au fost principalele marcatoare, dar o prestație foarte bună a avut și portarul Marta Batinovici. 

Problemele de sănătate îi dau în continuare bătăi de cap antrenorului Florentin Pera care nu le-a folosit ieri pe Fraga Fernandez și Marta Lopez.Fără gol în ultimele 10 minuteDunărea Brăila a sperat 45 de minute că poate produce surpriza în fața celor de la CSM București. 

Dunărencele au intrat la pauză în dezavantaj minim, 17-18, dar în partea a doua, au trecut prima dată la conducere. "Tigroaicele" aveau un singur gol, 23-22 în minutul 46! Ceea ce a urmat e greu de imaginat. Gazdele au mai marcat un singur gol până la final, iar CSM de 10 ori. 

În ultimele 10 minute, Brăila nu a mai găsit calea spre gol!Cristina Neagu a marcat de 9 ori, evoluții bune având la CSM și Carmen Martin și Andrea Lekici (5 reușite). De la Brăila s-a remarcat Aneta Udriștoiu cu 7 reușite.

SCM Rm. Vâlcea și CSM București joacă la finalul săptămânii meciuri în Liga Campionilor, Vâlcea pe teren propriu cu Savehof (sâmbătă, 15:30), iar CSM București în Franța, cu Metz (duminică, 16:00). 

Cristina Neagu vrea să aducă Liga Campionilor în România: „Mă bucur că am rămas, putem ajunge departe împreună”

Citește și:

Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Superliga
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează