SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // Ce a observat expertul Mats Wilander înainte de Halep - Wozniacki: "Este incredibilă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 13:07

Suedezul Mats Wilander a vorbit despre finala dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki. Acesta explică armele pe care cele două jucătoare de top le au.

"Wozniacki a tot încercat să câștige un Mare Șlem. Și Simona face asta de câțiva ani. Ambele au un joc solid, sunt printre cele mai constante din circuitul feminin. E foarte important pragul ăsta, să câștige un turneu. Miza este imensă.

Partea grozavă este că ambele au fost numărul 1 WTA. Iar acum acest meci decide din nou acest clasament. E bine că ambele jucătoare își pot face tactica în funcție de adversar, sunt două jucătoare de top. Trebuie doar să fie concentrate.

Nu știu de ce Simona a jucat atât de agresiv cu Kerber, cert e că Wozniacki va fi mai proaspătă. Are mai multă putere. Dar maniera în care explodează Simona este incredibilă. Va fi o finală extraordinară, hai să spunem că Wozniacki are 51% șanse, iar Simona 49%", a zis Mats Wilander la Eurosport. 

  • Finala dintre Halep și Wozniacki se joacă sâmbătă, în jurul orei 10:30, și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport. 

Citește și:

Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Nationala
Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”
Nationala
Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”
Nationala
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (13)
mosvasile
mosvasile  •  26 Ianuarie 2018, 16:14

Nici un meci nu seamana cu altul,cand e vorba de turnee feminine!Vedeti ce a patit si Muguruza cu Hsieh,ce erau sa pateasca Wozniaki cu Pett cand a salvat mingi de meci,Simona cu Davis sau Kerber cu aceiasi Hsieh!Speram sa castige Simona!La fotbal poti fi sigur de rezultat, atunci cand joaca fcsb cu Botosani sau Timisoara!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  26 Ianuarie 2018, 15:54

Un aspect important e ca danezei ii tremura picioarele in meciurile importante. A pierdut 6 finale anul trecut si inca una anul acesta. Sigur, a castigat WTA Final, dar cred ca pur si simplu ii place foarte mult suprafata de acolo, e cea mai adaptata la ea. Si la precedenta sa prezenta la Singapore a impresionat in grupe, fiind invinsa greu, cu tie-break in decisiv de Serena in semifinale. A spus chiar ea la finalul meciului din semifinale ca are emotii in finale. Si Simona are problema asta, dar nu la aceleasi cote. Finala cu Ostapenko a fost ratata din cauza inadecvarii jocului (tactica defensiva in speranta valorificarii greselilor adversarei) si poate si desconsiderarii oponentei mai mult decat de emotii. Cred ca important va fi ca ca Simona sa nu-i ofere danezei momente in care sa capete incredere, sa mentina o permanenta stare de incertitudine si neincredere in terenul Carolinei. O poate face jucand precum ieri (priviti ochii lui Kerber la meciul de ieri si pe urma uitati-va la ei si in meciul cu Hsieh, tot la 0-1 la seturi; deruta in meciul cu Halep, calm in cel cu Hsieh). Daneza e o aparatoare de mare clasa, dar poate fi infranta. Foarte greu, e drept.

ando89
ando89  •  26 Ianuarie 2018, 15:43

Sper că Simona nu citește ziarele... Nu credeam c-o sa spun asta... Dați ceva cu jijica sau negoita, nu mai cobiți atât:))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează