SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Știm orele de start ale meciurilor Simonei Halep și Soranei Cîrstea la Indian Wells » Cele două românce se pot întâlni în următorul tur

Simona Halep și Sorana Cîrstea
Simona Halep și Sorana Cîrstea

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 08:31 / Actualizat luni, 14 martie 2022 18:37

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) și Sorana Cîrstea (31 de ani, 27 WTA) au aflat orele la care își vor disputa meciurile din turul 3 de la Indian Wells.

Simona joacă împotriva favoritei publicului, Cori „Coco” Gauff (17 WTA). Meciul cu americanca care astăzi împlinește 18 ani a fost programat de organizatori pe stadionul central. 

Meciul se va disputa luni dimineață, 14 martie, în jurul orei 3:00 în România.

Acesta va fi al doilea meci direct dintre Halep si Gauff, după cel de la Wimbledon 2019. Atunci, Simona s-a impus cu 6-3, 6-3.

Sorana Cîrstea va juca mai devreme, partida sa cu Anna Kalinskaya (90 WTA, 23 de ani) fiind programată pe terenul numărul 6, astăzi, de la ora 23:00.

Dacă cele două românce își câștigă meciurile, atunci vom avea un duel 100% românesc în „optimile” de finală.

Simona Halep a vorbit despre noul antrenor

La conferința de presă de la finalul partidei cu Ekaterina Alexandrova, Halep a vorbit despre decizia de a se antrenat la Academia Mouratoglou din Biot (Franța) și despre antrenorul pe care-l are la Indian Wells și Miami, francezul Morgan Bourbon (29 de ani).

„Am fost Academia Mouratoglou înainte să vin aici, am un antrenor și un sparring partener cu mine. Darren m-a împins să merg acolo, îl respectă mult pe Patrick Mouratoglou și mi-a zis că ar fi cea mai bună alegere cu mine. A fost o săptămână grozavă. Atmosfera e foarte plăcută. Am luat de acolo ce aveam nevoie. În plus, era și aproape de acasă.

Cu Morgan lucrez de o săptămână. E de treabă, știe tenis, dar nu pot spune mai multe. Încerc să-l cunosc mai bine.  Vorbim mult, pentru că încă nu ne știm. Eu am o rutină pe care vreau s-o păstrez, iar el s-a adaptat. Eu îl ascult când era ceva de spus. Nu am avut niciodată un antrenor mai nervos decât mine. E prima dată (n.r. râde). Îmi place să lucrezi cu antrenor mai în vârstă pentru că au mai multă experiență, dar acum e ceva nou și interesant. Vom vedea ce va fi.

Am vrut să stau fără antrenor, am făcut asta la două turnee, dar este destul de greu. Nu e ușor să ajustezi antrenamentele, iar înainte de meciuri e greu să fii singură. E mai profesionist să am pe cineva cu mine, dar acele două turnee m-au făcut să văd unde sunt și să vad ceea ce îmi trebuie. La Academie am văzut că am nevoie de un antrenor, e bine să ai lângă tine pe cineva care știe tenis”, a declarat Simona Halep.

Rezumatul meciului Simona Halep - Ekaterina Alexandrova

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (6)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 Martie 2022, 15:56

...ba tu esti prost ...nu esti bun de nimik decat sa jignesti specialisti in tenis ...probabil te a pus gsp ul ...coco a devenit mult mai buna decat Halep ...asa vine randul ...

valentindragobete
valentindragobete  •  13 Martie 2022, 12:38
Postat de ionescugeorge77 pe 13 Martie 2022, 10:22

Sorana este favorita ...insa Halep are sanse minime cu Coco ...10 la suta ...ca asa vine randul ...

Acum ți-a venit ție rândul să fii prost !

valyomanyd
valyomanyd  •  13 Martie 2022, 11:07
Postat de cuviosulmafiot pe 13 Martie 2022, 10:05

Daca!Daca vor trece de turul doi,vor juca una impotriva celeilalte!

Ambele sunt in turul TREI !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează