FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - VIITORUL 3-0.

DINAMO - VIITORUL 3-0. Diego Fabbrini, apel către conducere: „Sperăm ca problemele să se rezolve” » Ce spune despre posibilitatea de a pleca

Diego Fabbrini (dreapta), în Dinamo - Viitorul 3-0 +7   FOTO
Diego Fabbrini (dreapta), în Dinamo - Viitorul 3-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 22:30 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 23:41

Diego Fabbrini (30 de ani), autorul unei „duble” în meciul dintre Dinamo și Viitorul (3-0) din „16-imile” Cupei României, s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale și a lăsat de înțeles că își dorește să continue la clubul alb-roșu.

Toate rezultatele și programul „16-imilor” Cupei României pot fi văzute AICI

„Cred că acest meci a fost bun din partea tuturor, am câștigat două meciuri la rând, era important să câștigăm astăzi pentru că în trecut am avut câteva probleme. Cred că suntem pe drumul bun și trebuie să continuăm așa în viitor. Suporterii ne susțin de fiecare dată, sunt alături de noi, încearcă să rezolve această situație. Noi încercăm să jucăm cât se poate de bine. 

Eu mai am doi ani de contract aici, familia mea își dorește să rămână la București, fiica mea merge la școală aici. Cu toții sperăm ca problemele să se rezolve, noi ne gândim doar să jucăm și să ne simțim bine pe teren. Echipa are rezultate bune acum și trebuie să continuăm așa, în prima parte a campionatului am pierdut multe meciuri. Vom încerca să ne ridicăm”, a declarat Fabbrini la TV Telekom Sport. 

Diego Fabbrini, despre decesul lui Diego Maradona

Este un moment trist pentru întreaga lume a fotbalului. Maradona a fost cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Nu putea fi un exemplu pentru mine, e greu să fii ca el, dar cu siguranță a fost cel mai bun jucător din istorie. Sunt mândru că port acest nume, Diego
- Diego Fabbrini

VIDEO. Suporterii lui Dinamo, show pirotehnic înaintea partidei cu Viitorul

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ilie Dumitrescu, profund impresionat de prestația lui Dinamo » Pe cine a remarcat: „Jos pălăria!”

A fost sau nu ultimul meci al lui Cosmin Contra? Declarații ambigue după calificare: „Întotdeauna există cale de înțelegere”

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (2)
danielpurcherea
danielpurcherea  •  29 Noiembrie 2020, 12:42

E clar că FCSB se teme de Dinamo și de asta caută să destabilizeze clubul prin intermediul presei. Pentru că dacă s-ar juca doar fotbal Dinamo i-ar bate și depăși în clasament. Că i-au depășit CFR de trei ani, mai treacă meargă, dar dacă o face și Dinamo, FCSB devine irelevantă. Mai ales că vine și Steaua armatei din urmă.

gigistul.arlechin
gigistul.arlechin  •  29 Noiembrie 2020, 08:05

E clar! Dinamo joaca prea bine! ..... Gigigușterii sunt disperați! Deaconu trebuie sa intervina! Urmatoarea delegare va fi a lui radu petrescu!..... si-acum sa le faca si stadion?? Nu se poate!....Domnul gigi e un om bun, si in mintea bolnava a gigigușterilor ei cred ca reprezinta partea majoritară a poporului român, dar ei sunt partea malignă a lui!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează