FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ

FOTO Mesajul pe care Gino Iorgulescu nu ar fi vrut să îl vadă la Rapid - CFR Cluj » Ce au afișat giuleștenii

Articol de , , , - Publicat sambata, 20 iulie 2024 22:31 / Actualizat sambata, 20 iulie 2024 22:42

În timpul partidei dintre Rapid și CFR Cluj, derby-ul rundei cu numărul 2 din Superligă, suporterii giuleșteni au afișat un banner de protest.

Ultrașii din toată țara continuă protestul la adresa autorităților, început încă din finalul stagiunii precedente, când mai mulți suporteri au fost arestați din cauza materialelor pirotehnice introduse pe arenele din România.

Aceste rețineri au culminat cu cea a lui Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, chiar liderul suporterilor rapidiști, retras din peluză între timp. În respectiva anchetă, a fost implicat inclusiv fostul președinte al Rapidului, Daniel Niculae.

Ce banner controversat au afișat suporterii giuleșteni

Banner-ul pe care l-au afișat rapidiștii în timpul partidei cu CFR Cluj
+45 FOTO

„Copiii cu bani, iertați de Judecătorie. / Ultrași, pentru pyro, băgați la pușcărie!”, a fost mesajul cu litere albe al suporterilor giuleșteni, afișat pe o pânză de culoare vișinie.

Aceștia fac referire la decizia ÎCCJ în privința lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF. În urmă cu o lună, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a admis recursul în casaţie formulat de Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani de închisoare după ce a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa, iar dosarul va fi trimis pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti.

Așadar, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a scăpat deocamdată de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare, chiar dacă exista o decizie definitivă.

În rest, atmosfera de pe Giulești a fost una liniștită, fără alte incidente. Totodată, suporterii deplasați din Gruia au afișat banner-ul „Liber să fiu ultra”, motto-ul din ultima vreme al suporterilor din întreaga țară.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Întrebarea care l-a făcut pe Cristi Chivu să plece din fața camerelor, imediat după Rapid - CFR Cluj
Superliga
Întrebarea care l-a făcut pe Cristi Chivu să plece din fața camerelor, imediat după Rapid - CFR Cluj
Ordinul lui Dan Petrescu, sfidat de internaționalul lui CFR Cluj: „Am spus la ședința de astăzi!”
Superliga
Ordinul lui Dan Petrescu, sfidat de internaționalul lui CFR Cluj: „Am spus la ședința de astăzi!”
Situație penibilă în Giulești, după miezul nopții » Sute de fani au fost păcăliți de anunțul Primăriei Municipiului București
Superliga
Situație penibilă în Giulești, după miezul nopții » Sute de fani au fost păcăliți de anunțul Primăriei Municipiului București

Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali

Începe DEZMEMBRAREA stadionului Dinamo » Imagini uluitoare: arena „câinilor” se transformă într-o adevărată ruină


Comentarii (5)
istet10
istet10  •  20 Iulie 2024, 23:40
Postat de MiticadelaLiga pe 20 Iulie 2024, 22:58

Și? Nu au dreptate? Foarte bine că ați pus știrea asta

Nu au. Si unii si altii trebuie sa ajunga la puscarie.

ssLazio
ssLazio  •  20 Iulie 2024, 23:35

Gino e un împăiat plin de bani care a fost toată viata ocrotit de alții, ***, de la Nicu Ceausescu si Lucescu la Vlad Soare si Victor Ponta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky3
rocky3  •  20 Iulie 2024, 23:19

Mesajul pe care Iorgulescu nu vrea să-l vadă, dar merită sa-l vadă! Trebuie sa-l vadă, pentru că în meseria de părinte a eșuat lamentabil! Iar aschia nu sare departe de trunchi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează