FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dusan Uhrin acuză „greaua moştenire” de la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă, nu putem face ce ne dorim”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 22:36 / Actualizat joi, 17 martie 2022 22:48

Dusan Uhrin Jr. (54 de ani) nu este mulțumit de condiția fizică în care i-a găsit pe fotbaliștii lui Dinamo.

Dinamo a bătut recordul de jucători folosiți într-un sezon de Liga 1, 53. A schimbat și 5 antrenori, iar urmările se văd în clasament. 

Banii vorbesc » Cu cine ține Dinamo la titlu: ar încasa bonusuri consistente
DINAMO
Banii vorbesc » Cu cine ține Dinamo la titlu: ar încasa bonusuri consistente

Transferurile au fost făcute în regim de urgență, au fost aduși fotbaliști care au jucat puțin sau deloc în ultima vreme. Cehul Dusan Uhrin Jr. s-a lovit de aceste probleme, acuzând starea fizică precară a „câinilor”. 

Dusan Uhrin Jr. se plânge de pregătirea fizică a dinamoviștilor

„Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiți pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt. Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulți fotbaliști cu probleme de sănătate. 

Dinamo are nevoie de fotbaliști sănătoși, pregătiți să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci. Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori. 

Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie OK, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiți să joace, să se concentreze și să o salveze pe Dinamo”, a spus Dusan Uhrin Jr., într-un interviu acordat sponsorului lui Dinamo.

Nu îmi fac calcule. Mă gândesc doar la meciul cu Sepsi. După asta putem privi mai departe. Sper ca pauza care urmează să fie benefică. Avem puțin timp să pregătim echipa. Sunt 10 zile, trebuie să muncim. Nu avem altă alternativă.
- Dusan Uhrin Jr.

VIDEO Clubul nu mai poate primi licența pentru sezonul viitor » Dinamo, sigură de locul de baraj!

Citește și alte știri despre Dinamo:

Scenariu-șoc la Dinamo! Cortacero ar putea prelua din nou controlul asupra clubului

Dinamo chiar nu mai sperie pe nimeni: „În ce hal sunt! Venim să îi batem fără milă”

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (23)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  18 Martie 2022, 16:45
Postat de dumitru82drugan pe 18 Martie 2022, 09:36

Uhrin nu stie decat sa faca antrenamente fizice ! Pai mai e putin din campionat si tu îi rupi pe capete la antrenamente fizice si te scuzi ca nu sunt pregatiti fizic ! Ce staf ai tu ? Ce scheme de joc ce asezare? Nimic nu ai aratat si o dai pe jucatori ca toti diletantii de pana acum !

Bai Dumitre astia erau tori accidentati inainte sa vina Uhrin : Ivanov, Ivanovschi, Matei, Rauta, Jovanovic, nu mai zic de Azankpo, de Tomozei samd. Ce scheme vroiai sa vezi tu la Dinamo cand Uhrin a preluat echipa cu 36 de ore inainte de meciul cu Rapid!!! Esti deja ridicol cu pretentiile si nemultumirile tale

donbaas
donbaas  •  18 Martie 2022, 14:08
Postat de pedro_nr1 pe 17 Martie 2022, 22:57

hahaha, toti antrenorii care vin in groapa, doar dupa cateva etape de mancat bataie isi dau seama ca echipa nu e ceea ce trebuie, adica inainte de a veni nu cunoasteau exact unde vin ?????? daca redmic si stoican nu au facut nimic cu jaloanele din curtea voastra, ce ar fi putut face altul nou ??? poti aduce si pe Guardiola, cand echipa e plina de gloabe - ramanerea pe prima scena e compromisa total !

Rednic a zis că trebuie schimbați jucătorii. Iar "marii experți", în frunte cu Mureșan, au decis că e o problemă de moral... Și așa a venit o nulitate de antrenor, un heirupist, care a făcut praf perioada de pregătire din iarnă. Acum, unii sunt cu pregătirea nelicențiatului Poenaru, alții cu a nepriceputului Stoican.

elgabri
elgabri  •  18 Martie 2022, 13:35
Postat de sdoru pe 18 Martie 2022, 06:40

Curățenia trebuie începută cu doctorul Mureșan!!! O catastrofa de conducător!!! PS. Întrebarea este dacă Mureșan a făcut totul de capul lui sau a fost ghidat de zavaleanu???

In primul rand DDB ul trebuie curatat !!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează