FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Spaniolii lui Dinamo au început lupta cu Becali și Mihai Stoica: „Lucruri lamentabile, nu ne place circul”

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, nu a apreciat atitudinea celor de la FCSB, din derby-ul câștigat cu 3-2. +38   FOTO
Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, nu a apreciat atitudinea celor de la FCSB, din derby-ul câștigat cu 3-2.

Articol de , - Publicat joi, 08 octombrie 2020 17:57 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 22:14

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, a fost dezamăgit de atitudinea celor de la FCSB, din derby-ul câștigat cu 3-2. 

  • Un interviu extins cu Rufo Collado puteți citi în Gazeta Sporturilor de vineri, precum și în ediția digitală, pe GSP.RO.

Rufo Collado a simțit pe pielea lui primul „Derby de România”. S-a călit în lupta cu rivalii și îi înțeapă deja pe Gigi Becali și Mihai Stoica. Directorul sportiv al „câinilor” a amintit un episod aparte, de la finalul partidei, când în zona vestiarelor a avut loc o altercație.

Rufo Collado: „A văzut toată Europa ce s-a întâmplat cu FCSB”

- Ce-ați simțit când ați văzut că se dă penalty la duelul dintre Isma Lopez și Dennis Man la FCSB - Dinamo, apoi după golul ce-a decis învingătoarea?
 - A văzut toată Europa ce s-a întâmplat cu FCSB, nu mai e nevoie să mai zic nimic. E evident. Noi ne gândim la următorul meci. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat, toți au câte o părere, dar imaginile vorbesc singure. Nu vreau să vorbesc urât de nimeni, mai departe judecați voi! 

EXCLUSIV Spaniolii lui Dinamo au început lupta cu Becali și Mihai Stoica: „Lucruri lamentabile, nu ne place circul”
Rufo Collado

- Cum resimțiți rivalitatea cu FCSB? 
- Noi avem o altă mentalitate, nu ne place să vorbim urât despre nimeni, știm ce rivalități există, ne dorim să câștige echipa noastră, dar tratăm pe toată lumea cu respect. Ăsta e un sport, trebuie să respectăm valorile etice. Trebuie să știi să câștigi, dar și să pierzi. La meciul cu FCSB am văzut lucruri care nu mi-au plăcut, și pe cealaltă bancă, și la vestiare. Imagini precum cele de la meciul cu FCSB nu au ce căuta în sport. 

„Gigi Becali, Mihai Stoica? Nu-mi place circul!” 

- Vreți să detaliați? 
- Nici nu am mâncat după meci, nici nu am luat micul dejun a doua zi pentru că m-am dus supărat la somn nu doar din cauza înfrângerii, ci pentru felul în care ea s-a produs, pentru că jucătorii mei erau foarte afectați. S-au întâmplat lucruri lamentabile, care n-ar trebui să existe, au fost lucruri urâte din partea FCSB. OK, cei de acolo au câștigat, dar nu trebuie să mergi să provoci vestiarul adversarului în felul acesta. Nu-mi plac lucrurile de genul ăsta, nu e OK pentru sport. Am văzut cu ochii mei lucruri urâte din partea lor. 

- Ați apucat să-i cunoașteți pe Gigi Becali și pe Mihai Stoica? 
- Nu-i cunosc pe Becali și pe Stoica personal. I-am văzut la TV, da, dar nu am avut plăcerea să discut cu ei. Prima impresie despre ei? Așa cum am zis, nu-mi place circul, nu e în linia pe care noi ne dorim s-o promovăm.

VIDEO. EXCLUSIV Ionel Dănciulescu: „Am rămas cu un gust amar, cu o dezamăgire în suflet!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Rufo Collado a dezvăluit cum s-a făcut transferul verii la Dinamo: „Așa obișnuia Florentino Perez la Real Madrid. Când a urcat în avion nu știa ce să facă”

Le flutură vântul în buzunare! Cât de mari sunt restanțele salariale de la Dinamo

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (119)
bacbest
bacbest  •  08 Octombrie 2020, 20:18

Îi rog pe acești domni din Spania să se uite mai întâi pe banca proprie (la maimuțărelile antrenorului lor) după care să meargă să facă plățile către jucători !

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  08 Octombrie 2020, 19:59
Postat de roja.azul pe 08 Octombrie 2020, 19:46

Asta ca sa continue divergentele si in timpul meciului Nationalei, asa cum se intampla de obicei! Astazi joaca Nationala si ar fi cazul, macar pentru o zi, rivalitatile sa fie lasate deoparte! Dar ti-ai gasit!!!

Sa vezi la ora meciului cum apar nevertebratii, adica latraii lui ripnamo si apidistan, cum vor sta ei sa urmareasca, nu meciul nationalei, ci pe jucatorii de la FCSB! Dar in seara asta vor trebui sa se multumeasca cu doar cativa ex-jucatori de la FSCB, iar pentru ei scopul ramane mereu acelasi, ca aia sa-si dea toata seara cu stangul in dreptul, ca meciul pentru ei nu-i asa de important si nationala mai da-o incolo ca nu-i intereseaza. Peste tot pe net, numai despre asta vor bocifera latraii

roja.azul
roja.azul  •  08 Octombrie 2020, 20:09
Postat de ang3ldev1l pe 08 Octombrie 2020, 19:52

Admira poza asta(((((https://cacheimg.gsp.ro/autocrop/smp-images-production/gsp.ro/06102020/1601966195136.jpg?width=900&height=0))))))))))) Pro Dinamo minutele 13 si 25, adica, in loc sa jucati in 10 din minutul 13 ati jucat in 11, si un penalty usor acrodat ce nu se impunea, adica v-a bagat in meci in minutul 25. Asa ca mucles, ca de Burlinamo a ta,a fost mai intai ajutata GROSOLAN de grav inca in primele 25 de minute.

Ei vad numai ce le convine! Meciul era gata daca ramaneau in 10, asa cum era normal!

Vezi toate comentariile (119)
Comentează