FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Miodrag Belodedici nu crede în proiectul de la Steaua: „Nu știu dacă Armata poate să aibă o echipă la acest nivel”

Miodrag Belodedici nu crede în proiectul Atmatei +32   FOTO
Miodrag Belodedici nu crede în proiectul Atmatei

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 10:50 / Actualizat joi, 27 mai 2021 11:11

Miodrag Belodedici (57 de ani), fostul mare jucător al Stelei, a vorbit despre situația echipei Armatei, aflată la un meci distanță de promovarea în Liga 2.

Belodedici, cel care a susținut în mai multe rânduri că FCSB este continuatoarea Stelei, nu crede că CSA va rezista în Liga 2, fiind sceptic și în ceea ce privește șansele roș-albaștrilor de a ajunge în prima ligă. „Nu știu dacă Armata va reuși să aibă o echipă de fotbal la acest nivel”, a spus fostul mare fundaș. 

„M-am gândit mult. Nu știu cum vor reuși ei să mențină echipa în divizia a doua, dar până ajung în Liga 1… nu știu dacă va reuși Armata să aibă o echipă de fotbal la acest nivel. 

Tot vor trebuia să găsească pe cineva cu bani, sponsori, dar un sponsor foarte important. Nu știu, nu văd, e complicat”, a declarat Miodrag Belodedici în cadrul unei conferințe de presă, conform ProSport

CSA Steaua, victorie imensă în lupta pentru promovarea în Liga 2!

CSA Steaua a învins-o pe CS Afumați, scor 2-0, în turul barajului pentru promovarea în Liga 2. Returul se joacă duminică, 30 mai.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Eduard Apostol
FOTO: Eduard Apostol
FOTO: Eduard Apostol
FOTO: Eduard Apostol
+28 FOTO

CSA Steaua a făcut un pas uriaș spre Liga 2. În fața a peste 1.000 de fani, într-o atmosferă care a amintit de vremurile bune din Ghencea, elevii lui Daniel Oprița au tremurat doar în primele 5 minute, când CS Afumați a ratat două șanse mari. În minutul 6, Alexandru Zaharia a deschis scorul. A preluat excelent mingea, pe poziție viitoare, și-a depășit adversarul direct și a înscris cu un lob elegant. 

Remus Chipirliu, golgeterul formației, a dus scorul la 2-0 în minutul 28, tot pe un atac rapid. A primit o pasă filtrantă de la Huiban și a tras cu interiorul, de la 16 metri, la colțul lung.

VIDEO Steliștii au sărbătorit victoria cu CS Afumați alături de ultrașii din Peluza Sud

Citește și alte știri despre CSA Steaua:

Peluza Sud, mesaj violent după declarațiile lui Gigi Becali: „În Ghencea doar Steaua!”

VIDEO + FOTO Victorie IMENSĂ pentru CSA Steaua în lupta pentru promovarea în Liga 2!

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (4)
misterverde
misterverde  •  28 Mai 2021, 14:17
Postat de talpaiadului pe 27 Mai 2021, 17:10

Are dreptate Belo, dar nu "armata" e de vina, ci incompetenta crasa cu care este manageriat clubul. Mititelu si-a infiintat echipa de unul singur in 2017 si e deja in prima liga, Rapidul sprijinit de o primarie amarata de sector de asemenea e in prima liga, iar CSA sustinuta de cel mai bogat minister al Romaniei e inca in liga a treia. Sa fim seriosi, armata a asigurat in fiecare an un buget mult mai mare decat era necesar promovarii, banii au fost irositi cu nonsalanta, iar echipa a stat trei ani la rand in liga a patra, despre ce vorbim noi aici?

Pai asta au vrut .. ca dacă erau în liga 1 .. nu mai avea voce Cătălina .. dar în ligile de amatori ? Acolo e simplu sa furi ... prin ligile de amatori sunt echipe care dau 30 de goluri într-o repriza .. asta spune ce justiție avem în România.. Cat despre armata ?! Ăștia cei mai bogați? Pai ce are armata ? Dacă ne ataca cineva avem cu ce sa ne apărăm? *** Militarii merg pe bicicletă... tankuri avioane flote.. asta în filme .. Singura avere a armatei este csa ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

131624217670160
Geani Muraru  •  28 Mai 2021, 09:38

Nivelul Ligii 1 nu e chiar sus, ci e in picaj asa ca orice echipa ar putea avea pretentii

charlie
charlie  •  27 Mai 2021, 19:15

Sa se dea banii la peluza sud! Ei știe ce sa face cu ei :)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează