FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF sare la fotbaliștii naționalei: "Păi, cum să nu ştie? Trăiesc în lumi paralele?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 17:48

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, pune la punct fotbaliștii naționalei României. O parte a "tricolorilor" au declarat după partida cu Muntenegru, scor 1-0, că nu au fost informați de faptul că trebuie să mai marcheze minimum 2 goluri pentru a asigura menținerea în urna a treia valorică pentru preliminariile EURO 2020.

"Eu cred că ar trebui să vedem mai mult partea plină a paharului, să nu speculăm că unii dintre jucători nu au ştiut. Păi, cum să nu ştie, cum să nu ştie dacă ceilalţi ştiau? Trăiesc în lumi paralele? Cum să nu ştie?

În loc să ne bucurăm că în această grupă nu am fost învinşi de o echipă care a participat la Campionatul Mondial şi care are valori extraordinare... Mă refer la Serbia.

Iar Muntenegru e o echipă pe care nu am reuşit să o învingem în preliminariile trecute, iar acum am luat 4 puncte din două meciuri", a declarat Stoichiță conform TV Telekom Sport.

Stoichiță este contrazis categoric de fotbaliști. Doi dintre ei au vorbit astăzi sub anonimat pentru GSP.ro. Vezi AICI ce au spus!

Vezi și:

FOTO Să mai și râdem! Gabi Balint, gluma zilei după scandalul de la națională: "Contra le-a arătat în nenumărate rânduri" :)

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (5)
dani26uno
dani26uno  •  22 Noiembrie 2018, 19:50

parca au inebunit toti , noi de abia am tras de par un 1-0 ... daca stiau jucatorii ca le trebuie 4-0 asta inseamna ca si puteau? Sa i anunte cineva pe habarnistii ferefisti ca trebuie sa batem pe toti in preliminarii ca sa ne calificam la euro ...ia sa vedem reusim ?

agentul0007
agentul0007  •  22 Noiembrie 2018, 19:48

Ne putem da seama daca se știa dupa cum s-au comportat jucătorii si contra spre finalul meciului. Cand stii ca ai nevoie sa mai dai un gol, strigi te agici la marginea terenului faci schimbări ofensive etc...iar jucătorii atacă se grăbesc să ajungă cat mai repede in fata portii adverse..... Daca tragi de timp stiind ca ai 1-0 înseamnă că nu știau nimic

703238066732175
Necula Daniel  •  22 Noiembrie 2018, 19:35

Imediat de o săptămână se discuta doar despre *** asta..pe bune ?a fost ce a fost acum trebuie sa se pregătească pentru preliminarii,sa avem jucători care joaca meci de meci sa se îngrijească de copii si juniori,de parloaga aia de național arena etc.batem apa in piuă pt un gol .de ce nu au înscris un gol în plus cu Lituania acasa?de ce nu am bățul acasa pe Muntenegru?de ce nu avem încă metrou de la aeroport in oras,de ce riscam sa nu mai fim gazda pt euro? Trebuie să renunțăm sa trăim în trecut,vezi generatia de aur a lui HAGI,sau Steaua lui Lăcătuș ci sa trăim cu ce avem acum,Chipiu,Stanciu Tatarusanu si ceilalti.Hai Romania!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează