INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT MARADONA

Poza de la priveghiul lui Maradona care face înconjurul lumii: „WOW! E istorică! Nu poate fi reală!”

foto: Imago
foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 14:03 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 15:59

Probabil cea mai frumos și simbolic instantaneu surprins la moartea lui Maradona a fost chiar la intrarea spre Casa Rosada, unde a fost depus, pentru 24 de ore, sicriul cu corpul neînsuflețit al argentinianului. 

  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit, miercuri, 25 noiembrie 2020, la doar 60 de ani, din cauza unui stop cardiorespirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.
  • Argentinianul a fost înmormântat noaptea trecută, la capătul unei ceremonii private la care au participat în jur de 25 de prieteni apropiați și rude.

Fotografia lui Maxi William a devenit imediat virală, făcând înconjurul lumii. El a prins exact unghiul în care o rază de soare ajunge pe numărul 10 al tricoului naționalei purtat de un fan al marelui Diego! „A fost o coincidență. Voiam să fac poza asta. Lumea spune că e vorba de o reflexie luminoasă în lentilele camerei. Dar realitatea e că a ieșit extraordinar și la momentul respectiv nici nu-mi imaginam ceea ce am reușit. Mulți au zis: Wow! Pare imposibil, nu poate fi reală!”, a explicat fotograful pentru cotidianul Marca.

Fan Maradona: „O poză unică, istorică. O nebunie!”

Charly, cel care purta tricoul cu Maradona, era aproape de Maxi la imensa coadă a celor ce au reușit să-și ia adio de la D10S, completează: „Nu ne cunoșteam înainte, doar vorbeam la rând. El mi-a arătat fotografia și i-am cerut să mi-o dea și mie. Am încărcat-o imediat pe rețelele sociale fără a menționa identitatea autorului, nu mi-am imaginat ce impact va avea!". 

William bate lumea în lung și în lat, publică în ziarele argentiniene și a primit multe notificări de la oameni care au spus că poza este „realmente unică, istorică, tocmai în ziua înmormântării lui Maradona. O nebunie!”.

Fan Maradona: „Trebuie să-l înrămez, nu să-l spăl”

Din păcate, Charly a ajuns trist acasă, pentru că n-a putut să mai intre în casa Rosada să-și vadă idolul, din cauza îmbulzelii create după-amiaza și ciocnirilor cu poliția: „Am rămas la ușă. Când am ajuns acasă eram transpirat și mi-am scos tricoul cu intenția să-l spăl. Dar după ce am văzut pe rețele toate comentariile, mi-am zis «cum să-l spăl? Trebuie să-l înrămez, să-l pun undeva!»”. 

+1 FOTO

A murit Diego Maradona. Cifrele unei legende:

  • Maradona a jucat la 6 cluburi: Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell's (1993-1994);
  • 312 goluri a marcat Diego Maradona în 588 de meciuri jucate de-a lungul carierei la echipele de club;
  • 91 de selecții a strâns „El Pibe de Oro” la naționala Argentinei în perioada 1977-1994;
  • 10 trofee a cucerit El Diez, cele mai importante fiind Cupa Mondială (1986), titlurile în Serie A (1987, 1990) și Cupa UEFA (1989).

Înregistrarea apelului la Urgențe! Medicul personal al lui Maradona nu a spus în nicio clipă că Diego e cel care are nevoie de ajutor!

Citește și alte știri despre Maradona: 

A apărut înregistrarea apelului la Urgențe! Medicul personal al lui Maradona nu a spus în nicio clipă că Diego e cel care are nevoie de ajutor! În cât timp a ajuns Ambulanța

FOTO+VIDEO. Diego Maradona, omagiat înainte de Haka » Moment emoționant oferit de Noua Zeelandă

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează